2019. augusztus 31.a párjával járt itt 55 60. szülinapomra kaptam egy utalványt amit 9 szállodába lehetett felhasználni. Nos én nagyon jól választottam a Silver Hotelt! ! A fogadtatás, a tájékoztatás, mind kifogástalan volt. Az új épület szárnyba kaptunk szobát, ami tágas, tiszta, szép és kényelmes volt. Talán egy kicsit puha volt az ágy, de ez nem zavarta meg a pihenésünket.
Az sem esett nehezünkre hogy étkezni át kellett ballagni a főépületbe, na és a szálloda nagyobb strandja is a főépület területén volt. Az megjegyzendő, hogy az Új Épület strandján a viz nagyon hideg volt, ellenben a főépületivel. Az étterembe a pincérek nagyon kedvesek, jól végezték a munkájukat. Az ételek minősége sokasága, na az fantasztikus. Sokféle étel közül lehetett választani, amik nagyon jóizűek finomak és guszták voltak. Azt se tudtuk melyiket kóstoljuk meg, mert mindegyik csábitó volt. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, ha valaki jó kiszolgálást, finom ételeket akar kapni a pénzéért. Mi nagyon jól éreztük magunkat! ! ! Köszönet érte a szálloda személyzetének. Biztosan visszatérünk még ! ! :-)
2019. július 24.gyerekekkel járt itt 45 Minden évben elvisszük az unokákat pár napra nyaralni. Az idén Mezőkövesden a Balneo Hotelra esett a választásunk. A szálloda nagyon szép, tiszta, a szobánk kifogástalan volt. Ami kicsit megnehezitette a napjainkat, az a haemophiliás tábor több mint 200 résztvevője.
Tömeg volt a reggelinél, nehéz volt megközeliteni az ételeket, ugyan ez volt a vacsoránál, sokszor kellett várni az utánpótlásra. A wellnes rész rendben volt, viszont a napozó füves részen nem volt egy napernyő sem, egy szemetes kuka sem, mindent fel kellett vinni a szobai szemetesbe, és elég kevés volt napozó ágy is. Ami még érdekes volt, hogy elég messze volt a mosdó helyiség, ha kint napoztunk. Összességében azért jól éreztük magunkat, mert együtt lehettünk a szeretteinkkel. Ami még eszembe jutott, hogy a WC tényleg nagyon magasan van, de van fellépő bekészitve, és hát igénybe is kellett venni. :-)
2019. február 11.a párjával járt itt 55 Nagyon sokszor tervbe volt véve a téli Mátra mint úticél, de megkönnyítette a dolgunkat, hogy egy ajándék utalványt használhattunk fel, amit egy [moderálva - a szerk. ] oldalon nyertem. :-)
Határtalan volt az örömöm amikor kézhez kaptam az utalványt. Január végéig kellett felhasználni, ezért úgy döntöttünk, hogy a hó végén utazunk.
Csodálatos utunk volt fel a hegyre. Már Galyatetőnél elkezdett havazni, ami egyre sűrűsödött, igy igyekeztünk hogy minél előbb felérjünk. Hát volt kanyar meg kanyar, emelkedő, minden. A szállodába érve aztán kedves recepciós fogadott bennünket, tájékoztatott a lehetőségekről, aztán megkaptuk a szobát, ahonnan csodás kilátás volt a Mátrára. Nem tudtam betelni vele. Folyton az ablakból figyeltem a tájat. Lenyűgöző volt. A vacsorák izletesek voltak, viszont előfordult hogy az étel hideg volt. Gondolom azért volt az előtérbe egy mikró, mert ez sokszor előfordul. / szerintem ennek nem szabadna igy lennie / A felszolgálónak is szóltunk egy izben és orvosolták a problémát. A Wellnes részleg szép, tiszta, a sókád érdekes volt, de egy kicsit lehetne melegebb a viz a medencékbe, főleg igy télen. Összességében csodálatos 3 napot töltöttünk el, és bármikor szivesen visszamennénk.
2019. január 9.a párjával járt itt 55Egyik vasárnap döntöttünk úgy hogy a Munkácsy Hotel éttermébe fogunk ebédelni. Mivel tudjuk hogy van wellnes lehetőség is igy fürdéssel kezdtük, utána ebédeltünk. Az étterem tiszta és izléses, kedves figyelmesek a felszolgálók, nagyon finom izléses berendezés, és nagyon finom ételeket szolgáltak fel. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2018. október 23.családjával járt itt 45 Szeptember végén keltünk útra a férjemmel, a húgommal és párjával, hogy pár napra élvezzük a Harkányi szálloda kényeztetéseit. A D épületbe foglaltunk, igy az modern felszerelésű volt. Sajnos nem erkélyes szobát kaptunk, de hatalmas francia erkélyünk volt, ami enyhitette a szeptember végi melegben a hőérzetünket.
Nagyon tetszett hogy volt kinyitható szúnyogháló, amit nagyon jó ötletnek tartottam, ki lehetett rakni a vizes fürdőruhákat, törölközőket. A wellnes részleg megfelelő , tiszta volt. A reggelire és a vacsorára felszolgált ételek finomak, változatosak voltak. Bár volt egy furcsaság, amit eddig sehol nem tapasztaltam, de az utolsó napon a reggelinél nem voltak elkészitve az asztalok, sem evőeszköz, sem szalvéta és poharak sem voltak, mindenkinek magának kellett az asztalához vinnie. Mindezek ellenére nagyon jól éreztük magunkat.
2018. július 25.gyerekekkel járt itt 45 2 unokával vágtunk neki a nyaralásnak ebben szállodában, ahol még nem jártunk. Előre egyeztettünk, igy a megérkezéskor nem volt zsákbamacska a kapott szoba. Prémium apartmant foglaltunk, ami minden igényünket kielégitette. Tökéletes volt a két szoba elhelyezkedése, a két fürdőszoba, és két erkély, amit nagyon-nagyon élveztünk.
Nagyon jó volt főleg a gyerekek miatt az ajándékba kapott könnyű ebéd, de a többi étkezés is megfelelő volt. Kivülről szép a szálloda, de a belső fürdő részleg már nagyon megérdemelné a felújitást. A szabadtéri medencék megfelelőek voltak, bár olyat még nem tapasztaltam, hogy a nyugágyakért fizetni kell a szállodába. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. :-)
2018. március 25.gyerekekkel járt itt 55 Férjem születésnapját szerveztem meg titokban, ahova a bővebb család tagjai is meghivást kaptak. Egy külön terem állt rendelkezésünkre, ahol kényelmesen elfértünk. Voltak kisgyerekek is, akiknek volt tér. Leves és sültes tálat kértem. A leves nagyon finom volt, olyan házias. Isteni volt, mindenki csak dicsérte.
A sültek is nagyon finomak,és izletesek és bőségesek voltak. A pincér fiúk kifogástalanul látták el feladatukat. Köszönet érte. Biztos visszatérünk még. Csak ajánlani tudom.
2018. március 21.a párjával járt itt 55 Férjem 60. születésnapja adta az ötletet, hogy menjünk a CsabaParkba ebédelni. Tudtuk hogy szerdán svédasztalos ebéd van, ezért célzottan érkeztünk. Sokan voltak, de a pincér fiú azonnal odajött és megmutatta hol van szabad asztal. Kedvesen mosolygósan. A helyiség izléses, az ételek finomak voltak, ha valamelyik étel elfogyott, vagy kevés volt, már azonnal pótolták.
Fizetéskor ugyan az a pincér még a véleményünket is megkérdezte hogy izlettek-e az ételek. Mindezt kedvesen, barátságosan. Biztosan megyünk máskor is.
2018. március 21.barátokkal járt itt 45Barátnőmmel ültünk be az étterembe ebédelni. Ő volt már többször, igy meghivott kóstoljam meg a Kebabot. Nagyon izlett, bőséges volt és nem is drága. Ettünk mellé csokis mogyorós baklavát, ami nagyon finom volt, vittem is a férjemnek belőle. A hely tiszta, a kiszolgálás hibátlan. Biztos betérünk még a családdal is.
2017. október 19.gyerekekkel járt itt 55A megújult étterem igen modern kialakitása nagyon tetszett. Mivel többen érkeztünk, sültes tálat rendeltünk. Nagyon bőséges gusztusos és finom volt minden, meg se tudtuk enni mindet. A kiszolgálás gyors, és udvarias. Tisztaság mindenhol. Mindent a vendégért. Gyakran rendelünk házhoz szállitással pizzát is, amire néha sokat kell várni, főleg hétvégén,de izletes, finom. Biztos visszatérünk még.