2017. október 18.a párjával járt itt 55 Már régóta vágytam ebbe a szállodába, most sikerült eljutni. Érkezésünket kedves recepciós fiú fogadta, mosolygósan. Amikor elfoglaltuk a szobát, akkor ért az igazi meglepetés, mert olyan szép szobát kaptuk, óriási terasszal, hogy csak ámultunk. Utcára néző terasz,napozóágyakkal, asztallal, székekkel a mindent kielégitő luxusként éltük meg.
Nagyon jó idő volt, igy sok időt töltöttünk a teraszon, kiválóan lehetett napozni is. Az ételek finomak, a pincérek gyorsak voltak. A wellness részleg nekem nagyon tetszett,hangulatos volt, főleg este a kivilágitás miatt is. Nagyon jó lehetőség hogy a szomszédos fürdőbe korlátlan átjárást biztositottak,igy a gyógyviz áldásos hatását is élvezhettük. Meg is beszéltük, hogy legközelebb a családot is elhozzuk nyáron, biztos meg lesznek elégedve. Nagyon köszönjük ezt az élményt, öröm volt ott lenni. :-)
2017. október 18.a párjával járt itt 25 Wellness üdülésre érkeztünk a városba. Mivel korábban érkeztünk mint ahogy a szállást elfoglalhattuk volna, betértünk ebédelni a Varga csárdába. Fél 1-kor érkeztünk. Való igaz sokan voltak, de volt szabad asztal, igy leültünk. 15 perc múlva meg is érkezett a pincér, felvette a rendelést. Nem tájékoztatott hogy sokat kell várni.
14 órakor, másfél órával érkezésünk után, kifizettük az ital árát, és szóltunk hogy nem várunk tovább az ebédre. elnézést kértek és közölték hogy már ki van tálalva, most már pillanatokon belül kihozzák. Akkor, amikor már felálltunk hogy távozunk. Igaz ami igaz a feltálalt étel óriási adag volt, és finom is, de nem kárpótolt bennünket a hosszú várakozás miatt. Ha tájékoztatást kaptunk volna, talán nem is maradunk ott, és nem bosszankodtunk volna. Hivatkoztak arra, hogy azért meg ezért, mert vásár van, meg sok a vendég, de hely volt leülni, nem gondoltuk hogy ennyire sokat kell várni. Éppen ezért oda nem hiszem hogy valaha is betérünk.
2017. március 26.a párjával járt itt 55 A karácsonyra kapott szállásutalványunkat használtuk fel a Délibáb Hotel-ben. Nagyon szép lett a pár éve a felújitott szálloda. Belépve máris a személyzet kedves fogadtatásában volt részünk. Teljes körű tájékoztatást kaptunk minden lehetőségről. A szobába felérve kellemes látvány fogadott bennünket. Tiszta, szép szoba, várt ránk.
Kellemes 2 napot töltöttünk el. A wellness rész nem volt zsúfolt, hangulatos, kényelmes volt. A félpanziót végig se tudtuk kóstolni, olyan sokfajta gusztusos étel volt a kinálatba. Nagyon jól éreztük magunkat, remélem még lesz alkalmunk visszatérni.
2016. november 15.a párjával járt itt 55 Mivel kedvenc városunk Hajdúszoboszló, ezért egy pár napra maradtunk a városba. Megtaláltam ezt a nagyon szuper apartmant, ami nagyon jó helyen van, könnyű megközeliteni, ott van a központba, közel van minden, a gyógyfürdő,a sétálóutca. Nem is gondoltam, hogy ennyire tökéletes lesz. Az apartman berendezése modern, tiszta, minden van ami kell.
Rendkivül jól éreztük magunkat. Bármikor szivesen visszamegyünk, ha pihenni akarunk.
2016. november 15.a párjával járt itt 55 40. házassági évfordulónk megünneplésére választottuk ezt a gyönyörű szállodát. A szoba kifogástalan volt, tágas tiszta. A személyzet barátságos. Az svédasztal kitűnő és bőséges kinálata maga volt a tökéletetsség. Igen izletes, változatos volt mind a reggeli, és a fantasztikus svédasztal, a vacsoránál.
Kevesen voltak a szállodába, hétköznap lévén, ezért sem az étterembe, sem a wellnes részlegen nem volt zsúfoltság. Nagyon jól éreztük magunkat, maximálisan elégedettek vagyunk. Szivesen visszatérünk, talán hamarabb, mint az 50. évfordulónkon. :-)
2016. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 35Nyaralni mentünk Berekfürdőre, és mivel a vacsora a szállodába még soká volt, igy olyan helyet kerestünk, ahol van menü ebéd. Meg is találtuk a Halászcsárdát. A pincér hamar felvette a rendelést, ugyan nem voltak sokan. Az ételt is gyorsan kihozta, ami forró volt, izletes /Babgulyás, túróscsuszával/. Igaz ami igaz, hiányzott a tepertő.
2016. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Második alkalommal jártunk a szállodába, először 6 éve. Most a lányomék és a vejem nővéréék is velünk jöttek. A szoba elfogadható volt, de a fürdőszobába a zuhanyfülke olyan kicsi, alig lehetett elférni benne, pedig nem vagyunk extra méretűek. A tisztaság rendbe volt.
Az étkezésnél nem volt probléma, bár kicsit szegényes volt a választék, de ez olvasható volt a honlapon. Amúgy finomak voltak a reggelik és a vacsorák. Szerintem mindenki talált az izlésének megfelelőt. A wellness rész megfelelő volt. Ami viszont nem tetszett hogy a kinti medence 23 fokos, a gyerek medence 26 fokos, vagyis nagyon nagyon hideg volt. Ráadásul nem engedték hogy felmelegedjen a nap által, mert alulról jéghideg vizet engedtek bele. A jakuzzi kellemes volt, inkább ott ücsörögtünk, de egyik élmény eleme se működött se a jakuzzinak, se a kinti medencének. Egy játszótér elférne a szép hátsó udvaron, sok kisgyerek volt, az unokám is szivesen játszott volna bizonyára. Ettől függetlenül jól éreztük magunkat, de nem hiszem hogy újra ezt a szállodát választanánk.
2016. május 17.gyerekekkel járt itt 55Többször jártunk már a Halászcsárdába, de mióta hétköznap svédasztalos vacsora lehetőség van, még inkább megjelenünk. A családdal voltunk, egy szülinapot ünnepeltünk. A svédasztal bőséges, és nagyon finom ételekkel volt megrakva. Udvarias és barátságos fogadtatásba volt részünk. Szivesen megyünk máskor is. Már többeknek elmondtam a tapasztalatainkat.
2015. október 26.a párjával járt itt 35 A házassági évfordulónkat egy vacsorával ünnepeltük meg. Mivel közel van az étterem a lakóhelyünkhöz, nem haboztunk, minek messzebbre menni. / Ráadásul zuhogott az eső/ Az étterembe belépve rögtön ott termett egy fiatal pincér aki hellyel kinált bennünket.
Az igazsághoz tartozik hogy előzetesen az internetről kinéztük, mit szeretnénk fogyasztani, úgyhogy ez nem tartott sokáig, minthogy az sem, mire felszolgálták a vacsoránkat. Bőséges és finom volt, izlésesen tálalva. A csalódás a desszertnél ért. Gundel palacsintát kértünk, és a csokiöntet rá volt égetve a tányérra úgy hogy sajnos nem igen tudtuk mártogatni bele a palacsinta falatokat. Ennek ellenére elégedetten és jóllakottan távoztunk.
2015. szeptember 15.gyerekekkel járt itt 45 Egy hosszú hétvégére választottuk a szállodát a családdal. Kis nehézség támadt az érkezéskor, mert nem az előre megbeszélt és lefoglalt pótágyas szobákat kaptuk meg. Összesen 6 felnőtt és 3 gyerekkel mentünk, és mindhárom szobába kértünk pótágyat, de egybe nem tudtak adni. Ezért igy kicsit késöbb sikerült a szobákat elfoglalni, ami tágas szép volt.
Összességében a szálloda megfelelő volt és érdekes a gyerekeknek, jól éreztük magunkat. Közel volt a belváros, és a Nagy Erdő is, ahol jókat sétáltunk.