2015. szeptember 15.családjával járt itt 55 Hazafelé tartva a nyaralásból megálltunk Poroszlónál vacsorázni, bár zuhogott az eső. Mondanom sem kell hogy hal ételt választottunk,és nem csalódtunk. A halászlé isteni volt,a harcsapaprikás túrós csuszával pedig egyenesen isteni. Ilyen finoman elkészitve még nem ettem sehol.
Gyors volt a kiszolgálás, udvarias a pincér, szóval szivesen megállunk máskor is ha arra járunk.
2015. augusztus 18.barátokkal járt itt 55 Múlt hétvégén voltunk a szállodába a húgomékkal. Amit eddig is tudtam, mert elmondták hogy milyen csodás a kilátás, hát valóban. Nagyon tetszett minden. A kedves fogadtatás, a gyönyörű felújitott szoba, minden kényelmével. Kávé tea bekészitve vizforralóval, nagyon meglepett.
Az étterem bőséges kinálata, és hogy az ajtóba fogadtak nagy szeretettel, hogy az asztalunkhoz kisérjenek, ez is arról tanúskodik, hogy fontos hogy a vendég meg legyen elégedve. Mi nagyon megvoltunk. A medencéből a látvány egészen fantasztikus. Kifogtuk a 37 fokot, úgyhogy gyakran a vizbe voltunk és csodáltuk a kilátás. A 2 beltéri medence és a jakuzzi vize is nagyon kellemes volt, és a szaunavilág sokrétűsége kiváló. Nagyon remélem még visszatérünk egyszer, mert nagyon jól éreztük magunkat.
2015. augusztus 11.gyerekekkel járt itt 55A családdal jártunk Debrecenbe, ebédelni tértünk be az étterembe, ahol nagyon finom ételek bőséges választéka várt minket. A zúzapörkölt egyenesen isteni volt. Kiváló izek, praktikus elrendezés, sose fogyott ki az étel, azonnal pótolták.
A sütemény kinálat is a bőséget mutatta. Már ajánlottam is a barátainknak. Megéri az Arany Bikába betérni és egy jót enni.
2014. október 21.a párjával járt itt 45 A szálloda a főút mellett helyezkedik el, igy könnyű megtalálni. Tágas belső tér és udvarias recepciós fogadja a vendégeket. A szoba kényelmes, bár hiányzott az éjjeli lámpa és a hűtő, de kibirtuk nélküle. A külső medencék vize tiszta, kellemes hőmérsékletű, a meleg vizbe jó volt ücsörögni.
Még arra is figyeltek, hogy a csepergő esőben is lehessen üldögélni a meleg vizbe, egy hatalmas ernyő segitségével. Az étterem személyzete rendkivül udvarias, segitőkész, az ételek izletesek, finomak. Nagyon jó hely arra hogy pár napot pihenjen kikapcsolódjon az ember a mindennapokból. Bár sok látnivaló nincs a városba, de azért kellemes volt.
2014. szeptember 2.családjával járt itt 55 Évek óta visszajárunk Hajdúszoboszlóra nyaralni, ez az idén is igy volt. Megérkezésünk után mindig ebben az étterembe szoktunk ebédelni, mivel a szállodába vacsora az első étkezés. Szeretjük a menűt amiből választani lehet, a kényelmes teraszt az ételek izét. Remélem jövőre is igy lesz.
Találkoztunk itt már hires emberekkel, pár éve Gesztesi Károly ebédelt a mellettünk levő asztalnál a családjával, persze napszemüveg mögé bújva, de felismertük, tavaly pedig Stohl András a feleségével és kislányával ült a mellettünk lévő asztalnál. Kislánya még barátkozott is az unokáimmal.
2014. augusztus 26.gyerekekkel járt itt 55 Az elmúlt évekbe többször jártunk a szállodába, barátokkal, családdal. Eléggé le volt lakva, ezért pár évig nem tértünk vissza. De az idén a lányomékkal úgy döntöttünk, megnézzük mi változott. Lányomékkal, és 10 hónapos kisfiukkal 4 napot töltöttünk ott, és igazán nagyon jól éreztük magunkat.
A szobáink felújitottak, tiszták voltak. Az étterem dolgozói csodás ételeket készitettek,türelmesek és udvariasak voltak. Az udvari medencék tiszták, kellemesen melegek, a kicsi is nagyon jól érezte magát a gyerekmedencébe. Bőven volt hely a tágas udvaron. Az udvari büfé kitűnő ötlet volt. Mostmár szivesen visszamegyünk máskor is. Köszönjük.
2013. július 15.gyerekekkel járt itt 55 Harmadik alkalommal jártunk a szállodába, most a lányomékkal és az unokákkal együtt mentünk. A legutóbbi ottjártunk óta örömmel tapasztaltam hogy a szobák fel lettek újitva, szépen kifestve, új padlószőnyeg, tisztaság fogadott mindenhol. A személyzet udvarias és kedves volt. A ételek fantasztikusan finomak, csak dicsérni tudom.
Egy negativumot azért mégis megjegyeznék. A fürdő részleg kialakitása nem egészem jó a gyerekkel utazóknak. A kis medencét még a 3 éves unokám is unta, de a 10 évessel meg sehová nem lehetett bemenni, mert a melegvizes medencét 14 éven felüliek használhatják. Jó lenne egy medencét kialakitani a nagyobbacska gyerekeknek is, mert igy ha kint nincs nagyon jó idő bent nincs fürdési lehetőség nekik. Pedig az ott tartózkodásunk idején is sok gyerek volt.
2013. május 24.a párjával járt itt 45 Még 2012 őszén jártunk a szállodába. A szobánk tágas kényelmes volt. Nem először voltunk itt, ép a kényelem az elhelyezkedés miatt választottuk újra ezt a szállodát. Közel a belváros amit érdemes villamossal megközeliteni. Az erdő ahol a friss levegőn nagyokat lehet sétálni, a szomszédba az állatkert, mind a szórakozás pihenés része.
A félpanzió kiváló volt, finom friss péksütemények reggelire, finom főételek vacsorára, mind izlésesen tálalva. Szivesen választjuk máskor is uticélként.
2013. április 24.családjával járt itt 55Családi ebédre hivtam a gyerekeket és az anyukámat. Asztalt foglaltunk előre. A pincér rendkivül udvarias és segitőkész volt. A kiválasztott ételekre egyáltalán nem kellett sokat várni. Nagyon finom, izlésesen tálalt ételeket szolgáltak fel. A hely és a környék is tiszta szép és rendezett. Szivesen visszamegyünk, ajánlottam már barátoknak, munkatársaknak.
Fodor Halászcsárda válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük dícsérő szavait!
Örülünk, hogy jól érezték magukat éttermünkben!
Várjuk Önöket szeretettel máskor is!
2013. május 28., Füge Ágnes, értékesítési vezető