2019. június 15.családjával járt itt 55Figyelmes kiszolgálás, bőséges finom ételek!
Kétszemélyes haltálat hárman se bírtunk megenni, az egész adag halászlevet készségesen ketté tették, ami így is bőséges volt.
2019. június 10.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kiváló ételek, figyelmes kiszolgálás!
Ínyenceknek és az egyszerű ételek kedvelőinek egyaránt kiváló
2019. június 10.a párjával járt itt 25A zene és környezet nagyon szép,
Talán az étel és kiszolgálás is jobb lesz, bár egy darabig kihagyjuk
2019. január 17.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy igazi élmény volt itt vacsorázni! Először jártunk itt és nem utóljára, kedves és kézséges volt a kiszolgálás, az ételek futoszalagon jöttek sorban az asztalunk mellet. Korlátlan étel fogyasztást választottunk így azt fogyaszthattunk amit csak akarunk. A választék nagyon bőséges volt.
Egy igazi gasztronómiai élményben volt részünk,csodálatos környezetben,nagyszerű kiszolgálással!
2019. január 17.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Cipós levest kértem,ami annyira túl volt mikrózva, hogy szétégette a számat, amire fogyasztható lett volna a cipó (amit nem pirítottak meg)magába szívta a levest.
Mikrózott ételért aránytalanul magas árat kérnek.
Nem egy gasztronómiai élmény ide betérni.
Csak annak ajánlom aki nagyon éhes, és mindegy mit, csak enni szeretne.
Nagy dologra ne számítson!
2018. október 10.gyerekekkel járt itt 55Figyelmes kiszolgálás, kiváló ételek.
Debrecen belvárosában egy igényesen kialakított környezet