2023. január 3.egyedül járt itt 55A szálloda kellemes,jó helyen van,a wellness kicsi,de nagyon tiszta,rendes,és pár nap ott tartózkodás alatt jól esik ott eltölteni egy kis időt. Amit kiemelnék,az a személyzet! Minden egyes tagja kitüntenően kedves volt,rugalmas,előzékeny,gyors és hatékony. Sok helyen megfordultam,de itt kiemelkedően jó tapasztalataim vannak ezen a téren!
Köszönöm !
Aranyhomok Business & Wellness Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük, hogy időt szakított szállodánk értékelésére és ezt a megtisztelő véleményt megosztotta velünk. Örömmel olvastuk, hogy a nálunk töltött idő alatt szép emlékekkel gazdagodtak és teljes mértékben elégedetten gondolnak vissza pihenésükre.
Hálásak vagyunk személyzetünket kiemelő szavaiért, munkájukra szállodánk is nagyon büszke, hiszen mindig a legmagasabb színvonalon igyekeznek ellátni vendégeinket. Reméljük, hogy legközelebbi kecskeméti látogatásuk alkalmával ismét szállodánkra esik a választásuk.
Üdvözlettel, Aranyhomok Hotel csapata
2023. január 7., , Aranyhomok Business & Wellness Hotel
2017. február 21.a párjával járt itt 55Nagyon szép,letisztult design a szálloda közös tereiben,és a szobában is.
Kicsi,de kellemes wellness rész.
A legfőbb erénye a szállodának a kiváló konyha!
Minden igényt kielégítő,akár vegetáriánusoknak is,de a visszafogott,nem kommersz ételeket kedvelők részére is.
Egyedül a nagyon gyenge minőségű,műszálas ágynemű,paplan,párna nem illik ebbe a milliőbe. . . .