2016. november 20.a párjával járt itt 45 Október végén jártunk a hotelben a párommal, két éjszakát töltöttünk itt. Nekünk igen jó tapasztalatunk volt a hellyel kapcsolatban. Megfelelő volt a wellness,és a szobával sem volt semmi problémánk. Az ételek pedig igazán ízletesek voltak, és mindig volt választék. Külön öröm volt számunkra, hogy kevesen voltak a szállodában ebben az időszakban.
A környezet nagyon szép, és a környéken rengeteg a látnivaló. Több wellness szállodában jártunk már, és ennél jobb csak ott volt a "négy csillagos" ahol bizony sokkal többe is került. Külön ki kell emelnem a személyzet kedvességét, figyelmességét.
2016. január 28.a párjával járt itt 45 A szálláshely felnőttbarát minősítése vonzott ide minket a párommal december végén. A nyugodt pihenést a fűtésrendszer hangos zaja szinte egész éjjel zavarta az első nap. A recepción udvarias ígéretet kaptunk, hogy történik ez ügyben valami. Sajnos a zaj nem szűnt meg csak ritkult. A szoba kényelmes volt, az ételek finomak voltak és nagy volt a választék.
A szoba tisztasága, a takarítás kifogástalan volt. A wellness részleg élmény medencéje kicsinek bizonyult telt háznál, a szaunák viszont nagyon jók. A város nagyon szép.
2014. november 3.a párjával járt itt 55 Ötödik alkalommal jártunk a szállodában és most sem csalódtunk. A Zsuzsanna szárnyban szálltunk meg. A szolgáltatásokkal úgy a wellness mint az étkezések, maximálisan meg voltunk elégedve. A tisztaság kifogástalan volt és mindennap kérés nélkül ürítették a szemetest is. A személyzet figyelmes, udvarias.
A környéket sem tudjuk megunni, több sétát ill. túrát tudunk tenni, nem is kell túl messzire menni ehhez. Mindig tökéletes kikapcsolódást nyújtanak az itt eltöltött napok. Biztosan visszatérünk még.
2014. január 5.a párjával járt itt 45 Közvetlen karácsony után töltöttünk itt 3 éjszakát és igazán kedvező áron. A szálláshely nagyon szép környezetben van, nyugodt csendes. A wellness részleg is tetszett, nem volt zsúfolt és nagyon jó az élménymedence. A személyzet kedves, segítőkész, a szobával sem volt semmi gond.
Nagyon jó volt, hogy közvetlen a wellness részleg mellett voltunk és volt egy kis terasz is a szobához.