2015. június 18.a párjával járt itt 55 Most jártunk itt először. A szálloda az Aranyparton a Parti sétány bejáratánál, a strand mellett található. Nagyon szép, felújított, kényelmes, klassz füves napozórésszel, nyugágyakkal és saját stéggel. A recepción kedvesen fogadtak, a foglalással, fizetéssel is minden rendben volt. A szobák szépek, légkondicionáltak, elektromos redőnnyel felszereltek.
A medence nagyon szuper, hűvösebb időben is nagyon jó lehetőség a fürdésre, és gyönyörű a kilátás belőle a Balatonra. Az ellátás nagyon finom és változatos volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Szívesen visszajönnénk.
2015. március 26.a párjával járt itt 55 Nőnapi hétvégén 2 csodálatos napot töltöttünk el a szállodában. A személyzet nagyon kedves, és segítőkész, mindent a foglalásunkban kívántak szerint kaptunk. A szobánk első emeleti, erkélyes szoba volt, és a medencékre nézett, nekünk nagyon tetszett.
A wellness részleg, a medencék tiszták, kellemes hőmérsékletűek, a külső jacuzziban nagyon klassz volt az éjjeli fürdőzés a csillagok alatt. Az étterem hangulatos, a felszolgálók kedvessége és figyelmessége átlagon felüli. Nőnap alkalmával vacsoránál köszöntő volt az asztalokon, és egy kis ajándék. Az ételek nagyon finomak voltak, a választékkal is meg voltunk elégedve. Összegezve mindennel maximálisan elégedettek voltunk, nagyon jól éreztük magunkat, még biztos visszatérünk. :)