Andi78

Andi78 adatlapja

3Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Luxust szerető utazó  •  Ínyenc  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Mindenevő
Regisztráció2016.05.20
Utoljára itt2016.05.24

Néhány kiemelt értékelés

2016. május 22.a párjával járt itt
Kellemes, békés helyen van a hotel. Turázási lehetőség kiváló. Az ételek ízletesek, és változatosak! Minden igényt kielègítenek. Programokkal színesítik a hotel vendégeit. Egy biztos itt nem lehet unatkozni! Igaz a szobákban nem elérhető a net, csak ha külön erre a célra, kártyát vásárolunk.
Felhasználó fényképei:
Club Tihany Hotel Tihany - Club Tihany Hotel Tihany - Club Tihany Hotel Tihany - Club Tihany Hotel Tihany -
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2016. május 24.a párjával járt itt
Sok helyen megfordultam már a párommal, de nekem mindig is ez a kastélyszálló lesz a szívem csücske! Írhatnék órákon keresztül az élményeimről, de csak így röviden ennyit írok, hogy mindennel elégedett voltam, és be kell valljam nálam ez nagyon ritka! Nem tudnék kikényszeríteni magamból semmi negatívumot a szállóval kapcsolatban!
Felhasználó fényképei:
Fried Kastély Hotel Simontornya - Fried Kastély Hotel Simontornya - Fried Kastély Hotel Simontornya - Fried Kastély Hotel Simontornya -
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2016. május 24.gyerekekkel járt itt
Már kétszer voltam itt. Egyszer a párommal kettesben, utána meg a gyerekeimmel. Mind a kétszer azt kaptuk amit szerettünk volna. Kettesben a nyugalmat és a romantikát, a gyerekekkel pedig a játékos szórakozást. Így ki merem jelenteni, hogy a szálló minden vágyat és korosztályt kellőképpen kielégít!
Felhasználó fényképei:
Puchner Kastélyszálló Bikal - Puchner Kastélyszálló Bikal - Puchner Kastélyszálló Bikal - Puchner Kastélyszálló Bikal - Puchner Kastélyszálló Bikal - Puchner Kastélyszálló Bikal - Puchner Kastélyszálló Bikal -
Még több kép (4 db) >>