2016. május 24.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már kétszer voltam itt. Egyszer a párommal kettesben, utána meg a gyerekeimmel. Mind a kétszer azt kaptuk amit szerettünk volna. Kettesben a nyugalmat és a romantikát, a gyerekekkel pedig a játékos szórakozást. Így ki merem jelenteni, hogy a szálló minden vágyat és korosztályt kellőképpen kielégít!
Még biztosan visszatérünk ide, ebbe a romantikus, vidám reneszánsz világba!
2016. május 24.a párjával járt itt 55Sok helyen megfordultam már a párommal, de nekem mindig is ez a kastélyszálló lesz a szívem csücske! Írhatnék órákon keresztül az élményeimről, de csak így röviden ennyit írok, hogy mindennel elégedett voltam, és be kell valljam nálam ez nagyon ritka! Nem tudnék kikényszeríteni magamból semmi negatívumot a szállóval kapcsolatban! Aki csak teheti látogasson el ide!
2016. május 22.a párjával járt itt 45 Kellemes, békés helyen van a hotel. Turázási lehetőség kiváló. Az ételek ízletesek, és változatosak! Minden igényt kielègítenek. Programokkal színesítik a hotel vendégeit. Egy biztos itt nem lehet unatkozni! Igaz a szobákban nem elérhető a net, csak ha külön erre a célra, kártyát vásárolunk.
Ezt én egy kicsit nehezményeztem, de minden más kárpótolta ezt a kis hiányosságot.