2020. január 11.a párjával járt itt 454 éjszakát töltöttünk el férjemmel. all incl. light csomaggal,azaz ingyen volt az üdítő,ásványvíz,15 óra után a kávé. Ebédet is kaptunk,menüset. Volt nap,hogy csak mi voltunk a wellnessben. A szoba nagy,kényelmes,viszont nincs hűtő és a zuhanyzón nincs függöny,sem ajtó,így nagyin vízben állt a csempe. Ezt leszámítva mindennel elégedettek voltunk.
2019. január 16.a párjával járt itt 45 Az új épületben foglaltuk a szobát,kifejezetten jacuzzis káddal. A hotelben -leginkább a régi épületben- nagyon sok az ukrán és román vendég,közülük sokan igénybe vették a kezeléseket. Mivel 4 éjszakát foglaltunk,díjmentesen éltünk a kezelések lehetőségeivel. Iszapkezelés,masszázsok. . A kezelők,a masszőrök nagyon-nagyon kedvesek,közvetlenek.
Az ételválaszték is változatos volt,reggelire mindig volt valami új. Összességében gyenge 4*
2018. március 25.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Március közepén Pestet útba ejtve döntöttünk úgy,hogy beváltjuk az oldalatokon nyert :) utalványt. Nem csalódtunk. Parkolni egy picit nehéz volt,de az udvaron találtunk helyet. Már megérkezésünkkor felfigyeltünk egymásra egy motoros úrral,aki nem értette,miért nem a parkoló felől megyünk be az étterembe,de később számunkra kiderült,vsz ő volt a tulaj,mert végeztünkkor is nagyon figyelmes volt,felállt,odajött,kezet fogott. Az étterem Szabolcsi viszonylatban drága,ezért csak 2 menüt ettünk,ittunk.
2018. január 14.a párjával járt itt 25 Elkövettem egy hibát,nem olvastam véleményt előzetesen a hotelről,pedig szoktam,de annyira olcsó volt,meg teljes panzió és 4*,hogy nem gondoltam rosszra. . . Többször voltam már 4*-os hotelben,de ez messze van tőle,talán 2*-t ha megér. Először az ágynemű hibáival szembesültünk: párna huzat szakadt,foltos,az ágy matracai kifeküdtek,cserére szorul.
A szoba falai szintén foltosak és pókhálósak,viszont kellemes meleg a szoba. Kilátás a folyosóra nem a legjobb,hisz így nem tudtunk fényt engedni a szobába,hisz telibe látott volna az összes vendég. (a folyosó ablakait tejüvegre cserélhetnék). A 2. csalódás az étkezde volt:kicsi,kevés a felhozatal,nem elég ízletesek az ételek,pótolni mindig próbálták,de így sem jutott mindig mindenből. még jó hogy közel van a penny és a meki :)
A pincérek és az alkalmazottak kedvesek,bár volt 2x 500 ft-os italkuponunk a bárba,le is ültünk,de 5 perc elteltével sem jött senki kiszolgálni,nem is volt baj,mert nagyon drága. A masszázs jó volt,a medence vize kellemes. Mivel nagyon sok kisgyerek volt,elkelne egy rendes nagy gyerekmedence játékokkal,nem pedig csak egy "pocsolya".
2017. október 14.a párjával járt itt 55 2 éjszakát voltunk férjemmel. Nagyon sok negatív kritikát olvastam erről a helyről,de pozitívan csalódtam. Megérdemli a 3*-t. A környék igazi kirándulóhely. A kupon,amivel mentünk, tartalmazott 1 óra bowlingot, kerékpározást,mindezt kihasználva meg egy kis 2,2 km-es túra estére kellemesen elfáradtunk.
A szobában legalább a bukó ablakokra jól jönne egy szúnyogháló,rengeteg katicabogár volt a szobában. Az étteremben minden alkalommal jóllaktunk. A hotel wellnesrészlege nagyon jó lett.
2017. február 1.a párjával járt itt 45 2017. január 8-10 között volt szerencsénk eljutni ebbe a hotelbe,ami nagyon szép helyen található. Mi a parkolóra néző szobát választottuk,ugyanis a Dunára néző feláras,de nem igazán érte volna meg,mert annyira nem látni rá,mint gondolnánk. Az ételek finomak, a reggelinél törekednek a magyarosságra, pl.
tepertő,lilahagyma, disznósajt is volt. A közelben rengeteg látnivaló,de hogy messzire nem menjünk,kb 150 méterre egy házi jacuzzi is van :)
2015. november 12.a párjával járt itt 45 Az idén második alkalommal tértünk vissza pihenni. Kellemes környezet, remek kikapcsolódási lehetőség. De azért csak sikerült a kicsekkolásra elrontani a vendég kedvét. Történt ugyanis hogy kicsekkolásnál többet fizettettek ki velünk, mint amit fogyasztottunk a étteremben. A feleségem rögtön észrevette és reklamált is.
Elé rakták a számlákat, ahol is rögtön szemet szúrt hogy 2 Db számla aláírása teljesen más mint a mi aláírásunk. Viszont a szoba száma egyezett a miénkkel, ami kézzel volt ráírva. Első nekifutásra azt mondták hogy a mi aláírásunk, majd miután valaki az irodában is megnézte, utána csak levonásra került a mi számlánk végösszegéből. Tehát megoldódott a probléma, de nem kívánom senkinek sem azt az érzést mikor végigmérik az embert hogy nem e csalni akar. Javasolnám, hogy mikor az étteremben a vacsorához a vendég külön rendeli a italt, akkor valahogy meg is bizonyosodjon a kiszolgáló személyzet hogy valóban abban a szobában lakik a vendég, mint ahova felíratja a számlát. Itt ugyanaz a karórás megoldás lehetne vagy a szobakártyára felírni, és akkor nem jár senki se úgy ahogy mi. Illetve a szálloda sem károsítja meg saját magát.
2015. június 7., kollégákkal járt itt 45 Egy céges rendezvény keretében jártam ebben a hotelben. Első ránézésre kívülről kicsit retrónak tűnt,de a belső rész ezt megcáfolta. Szerencsére jó időben mentünk,így a kinti medencét még jobban élveztük,rengeteg napozóágy,látványos zumba,koktélok,élményelemek,jó társaság,minden megvolt.
A benti meleg medencék inkább beszélgetésekre alkalmasak. Az ételek 5*-osak. A papagáj pedig végképp nevettető.
2015. május 8.a párjával járt itt 55 Házassági évfordulónk alkalmából kerestük fel a Nyíregyházától pár km-re lévő éttermet, sok ismerősöm javaslatára. Nem csalódtunk. Tavasz lévén a teraszon ültünk,ami egy kicsit huzatos,illetve a parkoló lehetne betonozott,hogy ne verjék fel a port az ide érkező autók. Az megrendelt étel adagja viszont mindezért kárpótolt.
Átlag 2200 Ft egy adag,ami köretet is tartalmaz,de kérhetsz fél adagot is 1300-1400 Ft-ért. Ismerőseim azt is mondták,hogy bővel elég lesz a kis adag is. Igazuk volt.
2015. március 1., kollégákkal járt itt 45 A látvány önmagáért beszél,pláne este. Belülről egy hatalmas ,régi stílus tárul elénk,hosszú folyosókkal,sok-sok szobával. A szobából a kilátás a egy falra nézett, de van,aki szerencsésebb és láthatja az ablakból a Dunát vagy a Halász-bástyát. Viszont az ebéd és reggeli mindenért kárpótol. Pazar kilátás,pazar ételekkel.
Lazac minden mennyiségben. Nagyon udvarias felszolgálók,akik lesték minden kívánságunkat. Kissé hiányzott a megszokott wellness,de helyette nagyokat kirándultunk.