2013. május 22.gyerekekkel járt itt 55 Családommal töltöttünk el egy felejthetetlen hetet a Pegazus hotelben. Főszezon után érkeztünk, nyár végén. Így mivel kevesen voltunk a hotelben, az étkezést nem tudták svédasztalosan megoldani, de félpanziós ellátás nagyon finom, ízletes és bőséges volt.
Az aktív kikapcsolódáshoz minden adott volt, fallabda, bóling, biliárd, óriás csúzda, amit a személyzet a gyerekek kérésének megfelelően bekapcsolt. Családias hangulat volt. Mindenki kedves és figyelmes volt velünk. Aki igazi élményre vágyik az a Tiszaugi Pegazus hotelt választja
2013. április 22.családjával járt itt 55Már 4x voltunk a hotel vendégei, de tervezzük, hogy ismét eltöltünk ott pár napot. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, figyelmes, a kiszolgálás kiváló. A szoba szép, hangulatos, tiszta, az ágy kényelmes. Az étterem kínálata bőséges és ízletes. A wellness részlegük csúcs. A gyerekek élvezték a konditerem minden "kínzó" eszközét. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!