2015. június 9.a párjával járt itt 55Idén már másodszor voltunk. Tavasszal 1 hétvégén. Múlt héten 9 éjszakát, amiből 1-et hosszabbítottunk. Ennél többet nem is mondanék, előzőek mindent leírnék. A reggeliket kiegészíteném, néha sült kolbásszal a tojásrántottát szalonnával, hagymával gombával. Remélhetőleg a varjakat sikerül távol tartani. Ennek ellenére jövőre is megyünk.
2014. szeptember 12. járt itt 25 Nagyon szép és kellemes környezet. Jól éreztük magunkat az apartmanban. Sajnos vannak negatívumok. A zuhany kényelmetlenül kicsi. Rosszul berendezett. A tükör oldat, nem a mosdó felett van elhelyezve. A zuhany kabin kicsi. Sajnos vannak negatívumok. Teljes panzióval voltunk. Étlapon 16 féle étel van.
Ha nem volt szerencsénk a vacsora választásnál délben azt kaptuk újra. A déli menü kevés, az ára magas. Szeretnénk majd a későbbiekben újra ellátogatni ide, Más szállásra.
Korona Panzió válasza
Köszönjük az "értékelést"! Valószínűleg Ön zavarban lehet mert a Korona Panzióban az ÖSSZES tükör a mosdó felett van elhelyezve jól elérhető magasságban! A zuhany a nagyobb 90 cm-es változat minden apartmanunkban.
2016. június 7., Zoltán Katz, tulajdonos