2018. január 27.a párjával járt itt 55 A Hotel számunkra kíváló étkezés, jó medencék, jó szobák, kifejezetten segítőkész személyzet, tisztaság, stb. Inkább néhány kritikai meglátás, a javítás szándékával: Tudom, egy étteremben az igazi bevétel az italeladásból jön össze. De kellemetlen, hogy a kapható italok aránytalanul drágák és szinte "kötelezőek".
Mintha a pincéreket köteleznék arra, hogy tukmálják ránk a megvásárolható italokat, és ha az ember csak csapvizet kér, akkor látható kelletlenséggel hoznak ki egy borospohárnyi vizet. Két nap után tüntelőleg meg sem kérdik többé, kérünk-e italt. És elmondásuk szerint tilos nekik egy korsónyi csapvizet kihozni. Ez azért is furcsa, mert egyébként a felszolgálók kiemelten kedvesek és segítőkészek. Hasonló megjegyzéssel éltek más párok is az étteremben. Ezt leszámítva a vacsora minősége, mennyisége kíváló. Gépészet: még lekapcsolva is a levegőszolgáltatás (vagy talán a viztisztító? ) éjszaka hangos (103-as szoba) még zárt ablakok mellett is. Recepciós gyakornokok kedvesek, de több oktatás férne rájuk, hogyan kezeljék a speciális kérdéseket, kéréseket. Válaszolnak, de látszik rajtuk hogy a szabályzatnak akarnak megfelelni, nem az emberi és kezelhető kéréseknek, lehet ehhez joguk sincs.
Thermal Hotel Visegrád válasza
Kedves András!
Köszönjük szépen, hogy megosztották velünk szállodánkban szerzett észrevételeiket.
Igyekszünk nagy figyelmet fordítani Vendégeink véleményére, és célunk, hogy olyan minőségi szolgáltatásokat biztosítsunk, amivel kellemessé tehetjük szállodánkban való tartózkodásukat.
Bízunk benne, hogy a jövőben ismét vendégünkként üdvözölhetjük Önöket!
Üdvözlettel:
Paczné Nagy Zsófia