2017. augusztus 14.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A legfinomabb gyros, a többi étel is jó, friss zöldségekkel, sok hússal, nagy adag jó áron. Mióta felújították sokkal hangulatosabb, bár eddig sem volt semmi gond vele. Annyi a negatívum, hogy mindig iszonyatosan meleg van odabent,főleg télen.
2017. augusztus 14.családjával járt itt 15 A családommal érkeztem vasárnap délután az étterembe, ahol tyúkhúslevest rendeltem és fűszeres csirkeszárnyat. A rendelést követően percek múlva jött a pincérkisasszony hogy a csirkeszárny sajnos elfogyott, semmi gond, kértem helyette rántott pontypatkót burgonyapürével.
A családom egy két személyes fatányérost rendelt, kicsivel kaptam csak meg hamarabb a levesem mint ők a fatányérost, tehát elég sokat vártam. A "tyúkhúsleves" gusztustalan csirkebőrrel volt tele, nem épp amire az ember egy majd ezer forintos HÚSlevesnél számít. A családom a hatalmas fatányérosát már régen elfogyasztotta mire megkaptam a halat rizzsel (én burgonyával kértem). A hal egyszerűen UNDORÍTÓ volt. A csontos,hájas nyesedék részét kaptam ami a feje mellől volt meg egy szeletet a farka mellől. Tehát a hulladék részét,nem a szép "halpatkót". Ekkor hívtam a pincér hölgyet hogy köszönöm ezt nem kérném. Gond nélkül elvitte , a két kávét amit a családom ezután rendelt pedig ajándékba adták, de én így is éhesen és rossz élménnyel távoztam. Senkinek nem ajánlom,soha többet nem eszek ott.