2014. október 15.gyerekekkel járt itt 45 Mi Fóton voltunk a kislányommal és a párommal. Volt gyermek etető szék is. A hely stílusa olaszos, tisztának mondható. A pizza nekem elég olajos volt, habár én nem vagyok finnyás. Mennyiségre elfogadható adagot kaptunk. A hölgy, aki kiszolgált minket elfogadható szolgáltatást biztosított, hozott extra evőeszközt stb.
A gyereknek felajánlott plusz egy tányért stb. Ami nem ízlett: túrógomboc nagyon mandarinos ízű lett és a mákosgubával egyetemben túl édesre sikrült. Nem a legolcsóbb helyek közé tartozik, de azért ennék még ott. Láttam lazacos stb fogásokat is, ami tetszett.
2014. augusztus 29.a párjával járt itt 25 Talán már egy éve is volt, hogy ott voltunk. Semmi extra. Még meg is jegyeztük a párommal, hogy nem jövünk többet ide. Jól hangzik a marketing, de a rántott hús száraz volt, elég kis adag is volt amúgy. A barátom is azt mondta, hogy a retró burger "felejthető". Járnánk oda, ha jobb lenne az étel. Dunakeszin igazából nincs mit enni.
Főleg éjszaka vagy késő este. Nagyon is lenne helye egy ilyen "kajáldának". Jó helyen is van, igaz, hogy hangulatában sem egyedi. Az épület toldott-foldott. Igaz, iparkodtak, hogy festve legyen stb.