2018. január 2.gyerekekkel járt itt 55 Alapjában véve elégedettek voltunk a Hotel szolgáltatásaival. Mosolygós, kedves személyzet fogadott bennünket. Gyönyörű környezetben helyezkedik el a szálloda, csodás a kilátás a Sümegi várra. A családi szoba nagyon kényelmes, tágas és tiszta volt, hatalmas erkéllyel. Jó volt a fűtés, kényelmesek voltak az ágyak, a fürdőben hatalmas kád.
A wellness résszel is elégedettek voltunk, kellemes volt a vízhőfok mindegyik medencében. A gyermekmedencében a kisfiam nagyon élvezte a csúszdát. Ezen kívül sajnos más élményelem nem volt. A szauna is tetszett, kellemes volt, élveztük, hogy nem volt tömeg. A játszószoba nagyon szegényes, csúszda, asztal, székek, egy-két plüss és műanyag labdán kívül sajnos más nem volt. Az étterem gyönyörű de az ételek minősége kritikán aluli, gyenge minőségű volt. Soha nem találkoztunk friss pékárúval, a választék lehetett volna bővebb. A bundás kenyér a kemény héja miatt ehetetlen volt. Nagyon zavaró volt, hogy csak kis tányérokon lehetett reggelizni. Gyenge minőségű KV-t kaptunk az automatából. Reggelente a kb. 5:30 órás takarítás zaja zavaró volt, hiszen a szobánk a lépcsőházzal szemben helyezkedett el, így mindig a felmosó fej falnak csapódó hangjára ébredtünk fel! Az autót sajnos nem tudtuk betenni a parkoló házba mert olyan szűkek a helyek, hogy nem fért el ha esetleg beparkoltunk volna akkor sajnos nem lehetett volna kiszállni az autóból. Mindezek ellenére jól éreztük magunkat, kellemes meglepetés fogadott minket az első napon (kisfiam születésnapján), hogy a szobában jégbe hűtött pezsgőt kaptunk! Köszönjük az élményeket!