2023. október 4.egyedül járt itt 45 Augusztus vége felé,egy szombat este Steakre fájt a fogam. Gondoltam na akkor most eszek egy jót. Rendeltem. Az étlap lévő adag után összefutott a nyál a számban és felkészültem egy jó Steakre. Médium sütést rendeltem. Elég hosszú várakozás után megkaptam. Olyan volt mint egy cípőtalp. Annyira átsütve és hozzá egy félmarék steakburgonya.
Mindezt 17000 Ft-ért. Több mint valószínű, hogy többet nem megyek oda és Steak evőknek nem fogom ajánlani.
2022. július 25.gyerekekkel járt itt 35 Egy nyári forró késői délután az ember vízközelben érzi magát a legjobban. Legalább is én. Egy születésnapot kivántunk fiammal egy jó vacsorával megünnepelni. Ehhez választottuk ki a Westy hajót. Előtte két nappal lefoglaltam a helyet. Telefonon egy nagyon udvarias hölgy vette fel a rendelést.
A honlapjukon megnéztem a kinálatot,nagyon tetszett,hogy az ételeknek a fényképeít is felrakták. Elérkezett a nagy nap,meg is kaptuk a foglalt helyet. Nemsokára jött a pincér és hozta mind az ét mind az itallapot. Elmondtam,hogy én Steak rajongó vagyok és azt szeretnék enni. Erre ő az Argentin Steaket ajánlotta. Fiam a kacsamellet. Rövid idő útán ki is hozta a rendelt italt,majd a Steaket. A Steak már ekkor gynanus volt. Lapos volt. Egy igazi Steak nincs kilapítva. Valami vastányéron szolgálták fel . A Stak alatt pedig zsírpapir volt. Az evőeszöz rece kés volt ami egyálltalán nem megy a Stakhez. A hús hideg és langyos közt volt és kemény. Az étkezés befejeztével vöröbort ( Shiraz,Német Jani pince ,Szekszárd ) rendeltem. Na itt megint csalódás ért. Ugynolyan pohárba kaptam mint a fehéret. A kacsamell a fiamnak ízlett,csak ennyitt mondott. Magam részéről összhangban egy nagy csalódás volt. Egy 8000 Ft-os húst így elkészíteni és feltálalni borzasztó dolog. A gasztronomia megcsufolása.
2020. szeptember 14.egyedül járt itt 55 2020,09,20-án vacsoráztam az étteremben. Elötte pár nappal megrendeltem. Egy brutális Tomahawk Steaket ( 910 gramm ). Amikor megkérdezték,hogy hogyan készítsék el akkor azt válaszoltam,hogy rájuk bizom ők a szaértője a Steakek elkészítésének. Rendszeresen szoktam Steaket enni az étteremben és nyugodtan rájuk biztam.
El is készült,nagyon szép lett. Olyan volt ahogy a nagykönyvben megvolt írva. Kivűl borskérges,belül omlós szinte szét olvadt a számban. A környező asztaloknál a vendégek elképedtek amikor meglátták. Egy jó minőségű bor kiséretében sikerült betermelnem az egész adagot.
2018. november 18.egyedül járt itt 55Nagyon korrekt ár.Tisztaság és udvariasság.Az ételek választéka kielégítő.Több fogásból lehet választani mindössze 1350 Ft-ért. Levesből 3 fajta volt.Finom és ízletes volt. Főételből is legalább 5 fajta volt. Ezenfelül még szintén több fajta saláta és desszert közül lehetett választani.
2018. május 25.egyedül járt itt 55Mindenkinek csak ajánlani tudom.Az ételek remekek,a kiszolgálás gyors,figyelmes és udvarias. A konyháról csak jót lehet mondani.A Steak remek,friss ropogós zöldségekkel tálalva.Nemcsak a Steak hanem a többi étel is remek,köszönhetően a konyhafőnököknek.Az ételekhez remek borokat lehet választani.
2018. május 22.egyedül járt itt 35 Tegnapi nap folyamán a kevéske nyitva tartó éttermek közül Győrben a Pálffy vendéglőt választottam. Mivel régen ettem Steaket hát azt rendeltem. Bárcsak ne tettem volna. Meg sem kérdezték,hogy hogyan kérem. Angolosan,médium vagy netán átsütve. Kihozták,elég jól nézett ki. Belekóstoltam,hát egy íztelen eléggé átsütött valami volt.
A bor amit hozzá rendeltem egy Gere Cabernet Savignon volt. Csapnivaló volt. A szakácsnak szerintem fogalma sincs a Steak készítéséről. Az alapnyag is egy kiöregedett marha húsára emlékeztetett.
2016. augusztus 1.egyedül járt itt 35Vasárnapi ebédre ( menü ) tértem be. Az étterem szép,a pincérek gyorsak,udvariasak. az ételek a terítés gusztusos. Viszont már többedik alkalommal kaptam hidegen mindkét fogást. A mostani menü második fogása bacon szalonnába tekert szűz érmék voltak. A körítés is meg a hús is hideg volt. Mindkét érme akkora folt mint a régi egy forintos. A hétköznapi menü sokkal bőségesebb. Csalódás volt.
2016. augusztus 1.egyedül járt itt 55Szombaton (2016.07.30 )betértem vacsorázni.Steak a kedvencem azt választottam. kiváló volt.hozzá egy szép testes villányi vörös,hát fenséges volt.A kiszolgálás gyors,szakszerű. az ár érték arány jó.Kiszolgálás tökéletes a pincér ajánlja az ételeket és a hozzávaló italt. az adag is szép.
2015. június 16.egyedül járt itt 45Június első vasárnapjának estéjén megéheztem és steaket rendeltem. A pincér hölgy rövidesen ki is hozta az evő eszköz készletet. A kés abszolute nem passzolt a bélszínhez,kenőkés volt olyan amivel a vajas kenyeret kenik.
Kértem,hogy cserélje ki rendes steak késre. Ki is cserélte fanyelű rece késre amivel a pizzát szeletelik.
2014. december 26.családjával járt itt 45 Karácsony másnapján kettesben ebédeltünk. A hely megnyerő,tiszta a pincérek udvariasak. Az étlap bőséges nyújt. A májgaluska leve bőséges és finom volt. Második fogásnak steak-et rendeltem. Valahogy az utóbbi időben pechem van a steakkel. Hideg volt,rágós volt vékony volt. Nem lenne szabad ilyet csinálni. Inkább drágább legyen de igai.
Nem ártana példát venni egy igazi steak étteremről pl: Kondrady étteremről Budapest.