2014. augusztus 21.egyedül járt itt 55 Egy ismerős ajánlására kb. 11 évvel ezelőtt tértem be ide. Nagyon meglepett az ételek mennyisége,minősége és a szolid árak. Évente többször is arra felé vezet az utam ( nem nyaraló vendég vagyok ! )és minden egyes alkalommal itt étkezem. Legutoljára most augusztus 20-án Horvátországból hazafelé farkas éhesen tértem be a csárdába.
Déli menüt ettem,kiváló volt. Várakozni sem kellet sokat,perceken belül az asztalomon volt a finom étel. Közben a konyhából a nyitott ablakon keresztül lehetett a személyzet hangját hallani. Szép izes magyar szóval küldték el egymást melegebb tájakra. Élvezet volt hallgatni.
2014. augusztus 16.egyedül járt itt 55Szerintem Győr legjobb étterme címét érdemlik. Személyzet figyelmes,esténként ha bemegyek azonnal megkapom az aznapi újságokat. Tudják mi a kedvenc ételem. Steak amit csinálnak fenséges. Hozzá jó borok amit azonnal ajánlanak.
Nem csak az étlapjuk jó hanem a menüs étkeztetésben is akkora adagokat adnak mint máshol étlapról választás esetén sem.
Szívesen ajánlom mindenkinek.