2014. január 16.családjával járt itt 55 December közepén töltöttünk el egy hétvégét a családdal. A szálloda Balatonfüred legfrekventáltabb helyén van. Nagyon szép környezet, balatoni panoráma, szemet gyönyörködtető. A szálloda modern, minden igényt kielégítő. Kedves, figyelmes, segítőkész személyzet. Ízletes,bő választék az étteremben, szíves kínálással, ajánlással körítve.
A wellness rész hangulatos és sok minden áll a vendégek rendelkezésére. Nagyon jól éreztük magunkat. Szívesen visszatérünk. Egy aprócska megjegyzés: a hétvégi és a félpanorámás kilátás miatti felárat aránytalanul magasnak találtam. /talán ez máshol is így van/ :)
2013. április 23.a párjával járt itt 55 Január elején töltöttünk el 3 napot Kehidakustányban. Ismerőseink ajánlására választottuk ezt a helyet. Nem csalódtunk:)))
A szállásunk a Hertelendy házban volt. Pár lépés a fürdőtől. Szép és hangulatos szoba. Külön jakuzzi, szauna a házban. Nagy nappali, teázóval. . . minden igényt kielégített.
A személyzet tisztességesen ellátta feladatát. Takarítás, a törölközők a köntösök hófehérek. Az étteremben változatos és ízletes ételek vannak. A fürdő szolgáltatásai sokrétűek és minden igényt kielégítőek. Profi személyzet áll a vendégek rendelkezésére. Kedvesek, udvariasak, segítőkészek. Köszönjük a munkájukat. Elutazásunkkor a szobában felejtettem egy apró műszaki eszközt. Telefonon kértem segítséget, hogy megtalálták-e. Igen megvolt, 3 napon belül címemre postázták. Köszönöm ezt a tisztességes hozzáállást. További sikereket kívánok! Visszatérünk. Mindenkinek ajánlani fogjuk ezt a csodálatos fürdőt.
2013. január 19.a párjával járt itt 55 Párommal, most jártunk először Kehidakustányban. Ismerősök ajánlották ezt a helyet. Pontosabban a Hertelendy házat szállásként. A fogadtatás a recepción, a gyors pontos intézés. . . maximális profizmusra vall. Látszik, hogy itt minden a vendégért van. Nagyon jó volt hogy a ház, csak pár lépésre van a fürdőtől.
A szoba makulátlan, az ágynemű, a törölközők a köntösök hófehér tiszták voltak. /sajnos máshol már tapasztaltunk mást is/
Szakadó hóesésben érkeztünk, és két napig nem volt hiány az utánpótlásban sem. De a parkoló az utak a járdák minden esetben elvoltak takarítva. A fürdő szolgáltatásai maximálisan, minden igényt kielégítettek. Terike és Betti szauna felöntései csodálatosak voltak. Kedvesek figyelmesek voltak a vendégekkel. Szívvel lélekkel végezték munkájukat. Az étteremben a választék a minőség kifogástalan. Azt kaptunk a pénzünkért amit vártunk. Köszönjük a személyzetnek, minden egyes dolgozónak, hogy lehetővé tették számunkra, hogy ilyen tökéletesen érezzük magunkat. További sikereket, jó egészséget kívánunk! Andi és Attila
Visszatérünk:))))