2021. december 27.a párjával járt itt 45 A hely gyönyörű ,aki csendre nyugalomra vágyik. A karácsonyfán kívűl ,más nem igazán utalt a karácsonyra ,az emberek nagy része tréningruhában volt! Az ételek sem igazán ,és a kéttagú zenekar sem illett egy karácsonyi hangulathoz ,ötven éves tánc zenéket játszottak ,iszonyú hangerővel! A szoba elfoglalása du. 15h óra ?
Viszont reggel 10h kor már el kell hagyni a szobát ,vagy rögtön felajánlják ,hogy lehet fizetni ,ha délig akarnánk maradni! Ez nagyon antipatikus ,még egy valódi 4 csillagos szállodában sem tesznek így ,nem beszélve hogy üres is volt a szálloda! Ezzel egy rossz hangulatot is teremtettek! Ez az úgy nevezett emelt árú karácsonyi csomag ,majdnem 200. 000 forintért ,nagyon túlzás volt! Az úgynevezett üdvözlő italt is ki akarták fizetetni a végén! Ez sem volt egy szimpatikus húzás! Persze minden hozzáállás egyéntől is függ ,és ha a kedvességre és empátiára nem figyelmeztetik a fiatal személyzetet ,ez vet rossz fényt a szállodára!
2016. március 30.barátokkal járt itt 35 A szálloda elhelyezkedése fantasztikus! Teljes rálátással a Balatonra! Már nyáron is voltam ,a víz sokkal tisztább ,mint általában ,gondolom a mélysége miatt is! Ami viszont nagyon nem jó a konyhájuk ,majd hogy nem ehetetlen ,mindég izetlen minden! ! ! A reggeli is nagyon szegényes! Ezt már tapasztaltam ,de maga a hely kárpótól!
Ne közöljék a nevemet ,nem akarom megbántani őket ,egyedül a szakácsuk katasztrofális! És ez nem csak az én tapasztalatom! Valóban kimondottan ,rossz ,izetlen amit főznek ,elég sokat utazom ,de ilyet még máshol nem tapasztaltam! ! ! !