2013. június 7.a párjával járt itt 45 2012 augusztusában párommal Debrecenbe érkeztünk augusztus 20. -ra és dél körül megéheztünk, így betértünk az Aranybika szállodába ebédelni. Első benyomásom:ez nem a mi pénztárcánknak való. . . utólag rájöttem,hogy nem szabad az 1. benyomásra hagyatkozni, ugyanis az ételek háziasak voltak és úgy voltak elkészítve, mintha anyukám főzte volna.
. . Kiszolgálással sem volt semmi baj, a pincérek végig vidámak voltam és udvariasak, látszott rajtuk,hogy "átragadt" rájuk a Virágkarnevál hangulata és ezt képesek voltam átragasztani a turistára is. Az ár. . . az Aranybika hírnevéhez képest az árral nagyon meg voltunk elégedve. Aki finomat szeretne enni de olcsón, ajánlom,hogy térjen be.
2013. június 7.a párjával járt itt 55 2012. évi szilvesztert a Hotel Óbesterben ünnepeltük a párommal. Az ételek minősége szuper volt, minden féle ételkülönlegesség szerepelt az étlapon, de azok is találtak maguknak választást akik a hagyományos magyar konyha finomságait részesítik előnyben.
A kiszolgálásban az tetszett a legjobban,hogy nem úgy viselkedtek a pincérek,hogy "ez a munkám és semmi vidámság", hanem részesei voltak az estének és kivették a részüket az este hangulatából, és folyamatos vidámság látszott az arcukon ami őszinte volt. Az árral maximálisan meg voltunk elégedve, ugyanis a finomságok mellett a gyümölcs/zöldségtálra illetve a süteményekre is nagy hangsúlyt fektettek minden külön díjszabás nélkül. Mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani.