2016. október 29., csoporttal járt itt 55 Esküvőn voltunk a Palotaszállóban szállással és étkezéssel. Minden tökéletes volt. A szobák tiszták és gyönyörű kilátás nyílik belőlük minden irányba. A mai szállásokhoz képest ár/érték arányban is megfelelő volt. A személyzet kedves és barátságos volt.
Az ételek kiválóak voltak és mindenki megtalálta a kikapcsolódási lehetőségeket is a wellness részlegen valamint Lillafüreden.
2016. október 29., csoporttal járt itt 55Nővérem ajánlotta ezt a pizzériát. Elsőnek ár/érték arányban sokallottam az árát, azonban mikor kihozták a pizzákat és megkóstoltuk isteni íze volt. A legjobb, legvékonyabb tésztájú pizzát eddig ott ettem. Imádom a vékony tésztájú pizzát és amikor csak felmegyek Pestre onnan rendelünk otthonra. Minden nagyon rendben volt,kedves volt a felszolgáló.
2016. október 29.családjával járt itt 55 Családunkkal ebédelni voltunk az étteremben. Testvéremék ajánlották a helyet, mert nem nagyon szerettük eddig az indiai ételeket. Azonban ezen a helyen olyan finom ételeket ettük, hogy megbeszéltük, hogy többször is elmegyünk oda enni. Udvarias és barátságos volt a felszolgáló. Az italokat azonnal kihozták, az ételekre sem kellett sokat várni.
Az étterem stílusa tükrözi az indiai kultúrát visszafogott módon. Ajánlom mindenkinek. Ár-érték arányban is megfelelő
2016. október 29.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Pár héttel ezelőtt voltunk testvéremékkel a Végállomás Étteremben. Menüt kértünk, ami gyorsan elkészült. Kedves és barátságos volt a felszolgáló. Gyorsan kihozták nekünk a rendelt ételeket és italokat. Nagyon tiszta és modern étterem. Az ételek minősége kiváló volt, az ára menük esetén nagyon olcsó.
A természet jegyei is megjelennek belül az étteremben. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy hangulatos helyen ebédelni/ vacsorázni.
2015. október 18., csoporttal járt itt 45 Esküvőn vettem részt a Székely fogadóban. A személyzet kedves volt, az ételek finomak voltak. Különösen tetszett a hely elrendezése, illetve hogy tiszták voltak az illemhelyek. Fontosnak tartom, hogy a mai világban szállás is legyen egy ekkora rendezvény helyszínen. A szobák jó állapotban voltak. Ár-érték aránya az egész helynek megfelelő.
Nagyon jól éreztem magam és tetszett az is, hogy van egy jó kerthelyiség is hozzá. Ajánlom mindenkinek.
2015. augusztus 4.barátokkal járt itt 45 Nagyon kellemes, jó helynek találom. Ár/ értékarányban szerintem megfelelő adagot adnak. Többféle ételből választhatunk, amelyek kissé tükrözik a helyet is. Számomra mediterrán hangulatot ad a hely hangulata. Nagyon stílusos a belső környezet is. Fiatal (laza) kiszolgálók vannak, akik közvetlenek az emberekkel.
Mindenkinek ajánlom, aki egy könnyed ebédet szeretne fogyasztani a belvárosban.
2015. augusztus 2.családjával járt itt 55Sok családi eseménynél döntöttünk emellett a hely mellett. Nagyon megvagyok elégedve az étteremmel. Òriási választék van ételekből, mindenki ízlése szerint dönthet. A személyzet odafigyel a tisztaságra, kedvesek és azonnal segítenek ha bármi probléma van. Ha Budapesten ár/érték arànyt nézzük, akkor ezt a helyet tudom a legjobban ajánlani mindenkinek.
2015. július 3., csoporttal járt itt 5522-en érkeztünk az étterembe ebédre. Leadtuk előre a megrendelésünket. Korábban odaértünk mint kellett volna, de a személyzet már akkorra elkészítette az asztalunkat. Az ételek nagyon finomak voltak, valamint óriási adag leveseket és főételeket kaptunk. Ár/érték arányban teljes mértékben kíváló. Nagyon barátságos, családias hely. Ajánlani tudom mindenkinek,aki Sopronban jár.
2015. július 3.családjával járt itt 55Családommal sok alkalmat (születésnapot, évfordulót, diplomaosztót. . ) ünnepeltünk itt. Nagy adagokat adnak, amelyek nagyon finomak. Gyorsan elkészítik az ételeket, valamint a személyzet is gyors és pontos, azonnal kijönnek az asztalhoz felvenni a megrendelést. A különféle halas ételeket nagyon jól fűszerezik. Teljes mértékben megvagyunk elégedve velük.