2019. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 45A siofoki allatkertbol a szallasunk fele tertunk be ebbe a csardaba az ajanlasok alapjan. Gyonyoru hely, csodas etelek es figyelmes kiszolgalas. Az egyetlen negativum, hogy a jatszoszoba nagyon szeparalt igy nem lattam a gyereket ebed kozben es annyira meleg volt a szobaban, hogy nem lehetett megmaradni. De amugy vegtelenul kedvesek es udvariasak voltak. Az adagra es az etelek minosege pedig tenyleg 5 csillag.
2018. szeptember 3.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Elsősorban le kell szögezzem, ez egy nagy apartmanhaz amit több iroda is hirdet, így én csak arról tudok irni ahol mi voltunk. Az apartman gyönyörű, 50 méterre a parttól. A takarítás erősen hagy kívánni valót maga után, viszont a felszereltség nagyon jó. Gyerekkel örültünk, hogy olyan apartmant sikerült találni, ahol van külön háló is.
Az apartmanban volt sütő, mosógép és fűthető ruhaszarító (ez párás időben nagyon hasznos). Viszont kevés a strabdon az étkezde, és egyéb vásárlási lehetőség. Ellenben közel a part és rossz idő eseten a fürdő. Összességében megérte, mert kényelmesen elfértünk és nem kellett semmit sem nélkülözni.
2018. május 7.gyerekekkel járt itt 45 Majusi napon tertunk be csaladdal. Kedvesen fogadtak, a hatso kertben valasztottunk egy asztalt. A helyiek szeretik nagyon az ettermet ezert is gondoltuk, hogy kiprobaljuk. Amig az ezelre vartunk kisfiunk a kertben kialakitott jatszo sarokban jol elvolt a tobbi gyerekkel. Viszonylag hamar megkaptuk a rendelt eteleket.
Eves elott azonban tisztaba tettem volna a kicsit mikor kozoltek, hogy nincs pelenkazo de a pultos holgy mindent megtett, hogy valamit kitalaljon. Letakaritotta a mosdo peremet, hogy azt hasznalhassam. Szoval valahogy megis megoldodott. Az etelek kitunoek voltak es az arak nagyon korrektek. Maskor is megyunk, mert jol ereztuk magunkat. Egy pelenkazot azonban szerintem erdemes lenne kialakitani mert nagyon sokan voltak pici gyerekkel.
2018. február 6.a párjával járt itt 55 Sokszor elhaladtunk mar az etterem elott de valahogy mindig ugy jott a dolog, hogy nem jutottunk be. Egyik nap rakerestem a neten az etteremre es nagyon jonak talaltam az etlapjat igy aznap el is mentunk parommal. Nagyon jo kis hely az etelek kitunoek. . nagy kedvenc lett a fokhagyma kremleves cipoban igaz akkora adag hogy ketten birunk csak el egy adaggal.
A ketszemelyes talunk boven harom embernek eleg. A sult fagyi nekem nagyon bejott mint desszert! Amit hianyolok egyedul az az, hogy nincs palacsinta valasztek. . . hazhoz is tobbszor szallittattunk, szuper gyorsak es kedvesek
2017. október 16.családjával járt itt 45 Csaladi vacsorat koltottunk el hatan ebben az etteremben. Nagy elonye hogy ar-ertek aranyban kivalo es elfogadnak utalvanyokat is. Ami nem tetszett es ezert csak “jo”-ra ertekeltem, hogy eleg szukos a hely. Ezt viszont a jo etelekkel es a remek csaladias hangulattal remekul ellensulyozzak.
Ha valaki nem extra luxusra, ellenben egy igazi regivagasu vendeglore vagyik remek etelekkel annak batran tudom ajanlani.
2017. szeptember 15.gyerekekkel járt itt 55 Tobbszor volt szerencsenk ebbe a fogadoba beterni es megszallni egy-egy ejszakara. A szemelyzet kedves, udvarias es gyors a kiszolgalas is. A fogadosne egy bubaj asszony. . . . . imadom. Remek a steak a legjobb a vilagon es a fagyis palacsinta csokiontettel valami meses, mindez megfizetheto aron.
Barki aki a kozeleben jar erdemes beterni bar mi a varos masik felerol is atautozunk ha egy igazan jo vacsorara vagyunk. A panzio resze is remek. A csaladi szobak tenyleg tagas, nagy szobak nem nyomorog benne negy ember. A rendezveny terem is gyonyoru barmilyen alkalomra kivaloan alkalmas.
2017. augusztus 14.családjával járt itt 55Nagyszeru, hazias izek es gyors, kedves kiszolgalas. Rendezveny helyszinnek is megfelelo, tagas nagy helyek es 2 kulonterem is van. Szombat delben van a legnagyobb tomeg de az is elviselheto. A fagylalthep amit nyaron helyeztek el, isteni fagyit ad. Mindenkinek ajanlani tudom aki Veresen jar. :)
2016. június 27. járt itt 55Nagy kedvenc ez a hely, ha erre fele jarunk soha nem hagyjuk ki. Isteni steak, barati kiszolgalas, normalis arak. Imadjuk!!! Senki ne hagyja ki!
2015. június 4.a párjával járt itt 45 Nagyon kellemes három napot töltöttünk a párommal el ebben a rönkház hotelben. A környezet egyszerűen csodálatos, az étterme kitűnő, a reggeli választék pedig bőséges. Az étterem részéhez annyi megjegyzésem lenne, hogy lehetne több „egyszerű” étel is az étlapon (pl. egy sima rántott hús is).
A wellness részleg gyönyörű és hangulatos, igazán ki tud kapcsolódni aki ezt a hotelt választja. A recepciós hölgy nem volt éppen a helyzet magaslatán sok mindenben de hál’ isten a masszőr hölgy kedvessége és profizmusa kárpótolt mindenért minek. Egyszóval annyi a titka az egésznek, hogy ne a recepción keresztül akarjunk elintézni dolgokat, hanem a mindig megfelelő személlyel és akkor minden gördülékenyen fog menni. Összességében ajánlanám a helyet mindenkinek aki egy csendes nyugodt helyre vágyik távol a várostól.
2015. január 6.családjával járt itt 55 Ha valaki még nem járt itt érdemes kipróbálni. Újpest legjobb cukrászdája, nincs olyan sütemény vagy sós ami ne lenne fenomenálisan finom Náluk! Két emeletes az épület a felső emeleten pedig a tipikus cukrászdai süteményektől eltérően olyan költemények vannak. . . egyből az ugrik be "gyerek a cukorkaboltban" :)Ilyen pazar cupcake választékot én még nem láttam máshol.
Egyszóval, amennyiben Újpesten jár a Horváth Cukrászdát senki ne hagyja ki, ha nem találja meg elsőre nem lesz olyan helyi lakos aki ne ismerné és segítene az útmutatásban!