2014. október 8.a párjával járt itt 55Egyik csütörtök este párommal látogattuk meg ezt az éttermet, zárás előtt egy órával.
Ennek ellenére nem néztek ki, sőt nagyon készséges volt a tulaj, aki amíg várakoztunk az ételre körbevezetett minket a kastély régi könyvtárán. Nagyon élveztük az estét, párommal steaket ettünk, valami mesés volt. . . .
Leendő esküvőnk egyik favorit helyszíne lett azonnal. :)
2014. október 8.családjával járt itt 45Nagyon kellemes vacsorát fogyasztottunk el családommal, ebben a kellemes hangulatú kis helyen.
Régebben sokat jártunk ide és egyik este párommal úgy döntöttünk elvisszük szüleimet vacsorázni.
Nem csalódtunk a helyben és az ételekben sem, és mint az étterem neve is mutatja csülökben verhetetlenek :)
2014. szeptember 29.a párjával járt itt 55 Nagykőrösön jártunk egy megbeszélésen párommal, kicsit elhúzódott a dolog ezért arra gondoltunk valahol a közelben megebédelünk. Megkértük ügyfeleinket, ajánljanak nekünk valami jó éttermet a közelben. A válasz egybehangzó volt, menjünk a Csalánosi Csárdába.
beütöttük a GPS-be a helyet, jó darabig keringtünk (erre felhívom a figyelmet, hogy a GPS nem jó helyen jelzi a csárdát), de azért a végén csak oda találtunk. Megérte! ! ! Minden szempontból :)
Hihetetlen finom ételek, akkor adagok, hogy a hús alól nem lóg ki a tányér. . Mondanom sem kell a felét csomagoltattuk és bőséges vacsora lett belőle. Mindenkinek szívből tudom ajánlani, azt hiszem éjjel-nappal nyitva van, mivel egyben kamionpihenő is. ÉÉÉÉs a végén lehet dobni 3 dobókockával, és azt hiszem ha három 6-os kijön, akkor nem kell fizetni sem. Nekünk sajnos nem jött össze, ennek ellenére nem volt olyan "húzós" a számla. Szóval Kecskemét környékén Csalánosi Csárda, mindenki jegyezze fel!
2014. szeptember 26.családjával járt itt 55A csaladommal kutyainkkal erkeztunk meg egy kirandulas soran az etterembe. A pincer mikor leultunk a teraszra azonnal egy tal friss vizet hozott a kutyaknak (keres nelkul), es csak utana kaptuk meg mi az etlapot. Ez mar onmagaban eleg lett volna ahhoz, hogy jol erezzuk magunkat de ezen felul a kiszolgalas es az etelek minosege illetve hatalmas mennyisege melto megkoronazasa volt egy csodalatos csaladi napnak.
Mindent koszonunk es csak igy tovabb!
2014. július 30.a párjával járt itt 55Iszonyatosan jó étterem kiváló ételekkel. Párommal 5 fogásos vacsorát fogyasztottunk el, minden nagyon finom volt. A pincérek kedvesek, udvariasak úgy voltak jelen és lesték minden óhajunkat, hogy nem volt "sok" a jelenlétük. Még biztos visszamegyünk, mert nagyon értenek ahhoz, hogy hogyan is kell egy igazán szép estét ajándékozni a vendégeknek.
Köszönöm szépen!
2014. július 8.a párjával járt itt 55 Nagyon kellemes családi szálláshely, mindenkinek csak ajánlani tudom! A tulajdonos és a szülei is igazán vendégszerető, kedves emberek. A környezet és a szobák gyönyörűek. Az tetszik benne a legjobban, hogy maga a panzió egy csendes nyugodt hely (az udvar közepén a kb. 100 éves tölgyfával) de pár pillanat alatt ott lehetünk a belvárosban vagy a Körös-toroknál.
Ha Csongrádon kerestek szállást feltétlen jusson eszetekbe az ÖREG TÖLGY :)