2020. október 21.a párjával járt itt 55 Veresegyházáról hazafelé menet tértünk be ide, és nagy meglepetésünkre kiváló ételek, minőségi kiszolgálás és barátságos árak fogadtak minket. A konyha magyaros, az adagok bőségesek, a fogások kiváló minőségűek és nagyon finomak. Életünk legjobb brownieját itt fogyasztottuk el.
A személyzetnek hatalmas köszönet, nagyon régen volt már részünk ilyen szintű kiszolgálásban. Tisztelettudóak voltak, halkan beszéltek, körültekintőek voltak és figyeltek az igányeinkre. Köszönjük, reméljük még visszatérünk!
2020. október 21.a párjával járt itt 35 A szálloda egy kellemes sétára található a fürdőtől, a közvetlen környezete nagyon barátságos, árnyas fákkal és parkkal körülvéve. Az épület mögött nagy parkoló kapott helyet. A szálloda belső terei tiszták, az étterem tágas, bár fűtés nélkül kissé rideg volt.
A felújítás során ez a tér is kapott egy fiatalos designt, ahogy a szobák, a székek kényelmesek, az asztalok stabilak. Sajnos nincs söntés, a személyzet nem tudta milyen italok közül választhatunk ez elég nagy negatívum volt, az ételekről később. A szobákról készült képek nagyon jól sikerültek, kicsit többet mutatnak, mint amilyenek élőben. A hőmérséklet kellően meleg volt, ez általában ritka a hotelekben. A tv-n csak 11 adó van de borzasztóan rossz az adás, szemcsés és a kapcsoló nem működött megfelelően, de nem elsősorban tvzni érkezik egy vendég a hotelbe. A reggeli mennyisége megfelelő, a felvágottak nem túl minőségiek, de a meleg reggelik elfogadhatóak. A vacsora hagy kivetnivalót maga után. . . Menza szinthez képes szuper, de egy szállodához képest sajnos nem üti meg a mércét. A mennyiség megfelelő, de az ételek elkészítésének módja, tálalása, felszolgálása kérdéseket vet fel. A személyzet egy vörös hajú reggeliztető/szobaasszony hölgyet leszámítva, aki nagyon kedves és hozzáértő volt, bizonyára a feladatok sokasága, recepciós teendők, felszolgálás, terítés, mosogatás, miatt leterhelt, így az általános illemszabályokat nem tudja alkalmazni. . . Összességében italokkal és félpanzióval 40 000 Ft körüli összeget fizettünk (kifogtunk egy 2+1 éj akciót októberi hétköznapokra) 2 főre 3 éjszakára, ami nagyon jó ár-érték aránynak számít így nem panaszkodom, de a képek magukért beszélnek. Igényes fiataloknak az ellátás miatt nem ajánlom a szállodát. Egyébként elhelyezkedés, tisztaság kapcsán abszolút elégedettek voltunk, de nem mennénk vissza.
2017. szeptember 12.barátokkal járt itt 55Rengetegszer jártunk itt az elmúlt években. Az ételek nagyon ízletesek, az adagok bőségesek, a kiszolgálás gyors. A hely nagyon hangulatos, hűen tükrözi az étterem magyaros étlapját. Bátran ajánlom akár nagyobb baráti társasággal, bár érdemes előre bejelentkezni, mert mindig rengetegen vannak. Még nagyon sokszor vissza fogunk térni, ebben biztos vagyok :)
2016. augusztus 15.a párjával járt itt 55 Párommal csak egy gyors frissítőre és egy kis desszertre tértünk be a Terazzaba, de ez a rövid idő is elbűvölt minket. Leginkább a kilátás volt lenyűgöző, kiváló randi helyszín igényes pároknak. Az étlapon nem szerepelt tejmentes desszert, de azonnal készítettek részemre külön egy gyümölcsös finomságot.
Nagyon köszönöm a figyelmességet ezúton is! Ajánlom mindenkinek, aki igényes helyen, valami különlegességre vágyik!
2016. május 4.a párjával járt itt 45 Az étteremből a kilátás a Balatonra és a környező hegyekre csodálatos. A teraszról szép időben órákig tudná bámulni az ember a vidéket, egy szó mint száz, nagyon szép helyen található.
Az ételek minősége kifogásolható, egy két személyes tálat választottunk, ár-érték arányban megállta a helyét, azonban, amikor a cigány pecsenyéről nem tudja eldönteni az ember, hogy csirkemell vagy disznóhús, az nem éppen előnyös, és itt nem velünk volt a probléma. . . A kiszolgálás, valamint a felszolgáló kislány modora hagy némi kivetnivalót maga után, de ettől függetlenül összességében nem volt gond semmivel. A kilátás miatt nagyon ajánlom, hogy térjenek be, megéri. Csak az ételek miatt nem érdemes.
2016. május 4.a párjával járt itt 55 Párommal egy alkalommal vacsoráztunk az étteremben és alig várjuk, hogy visszatérjünk! Az ételek kifogástalanok, a személyzet kedves, a hely hangulata pedig leírhatatlan. Egy kis vintage feeling, csodálatos erdei környezetben. Remélem hamarosan visszatérünk, esetleg közelgő esküvőnket is itt tartjuk!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy legalább egyszer, menjen és próbálja ki! Megéri :)
2015. szeptember 29.a párjával járt itt 45 Kellemes 2 éjszakát töltöttünk el a hotelben, egy kuponos oldalon vásárolva a lehetőséget. Hétköznap érkeztünk, csak páran voltak rajtunk kívül, így a jacuzzit minden nap többször is tudtuk használni, az erdei fitnesst is kipróbáltuk. Lakosztályt kértünk, így az erkélyről is megcsodálhattuk a fantasztikus panorámát, melyet akár a szaunákból is megszemlélhet az ide érkező kedves vendég!
Az étkezéssel és az ételek minőségével nem volt problémánk, a reggeli bőséges volt, bár változatosnak nem mondanám (mindkét reggel ugyanaz a meleg reggeli volt), a vacsorák megfelelő mennyiségűek, kicsit ízetlenek voltak. A szoba tiszta volt, bár az ágy alatt nem takarítottak, a fürdőszobában nem működött a szappanadagoló, de kényelmesek voltak az ágyak, jó volt a tv, nem volt különösebb problémánk. A fő negatívum, hogy a mai világban egy szálloda szerintem nem engedheti meg, hogy csak a közösségi helyeken (ott is elég gyengén) legyen csak wi-fi, érdemes lenne a szobákban is elérhetővé tenni ilyen formában az internetet. Valamint a másik negatívum a recepciós fiú volt, akire minden alkalommal rá kellett köszönni, nem nézett az ember szemébe, egy mosoly sem hagyta el a száját és ráadásul azt is láttuk, hogy éppen mivel foglalatoskodik (nem velünk. . . ), valamint farmerben és vászon cipőben dolgozott! Ez kicsit kiábrándító volt, lehet a vezetőségnek el kell gondolkodnia, hogy mi az elsődleges prioritás, a jó nyelvérzék, vagy a kedvesség. . . Rajta kívül mindenki kedvesen bánt velünk, meg voltunk elégedve, szeretnénk visszatérni ide, mert a hely környezeti adottságai és a város látnivalói nagyon megfogtak minket!
2015. május 5.a párjával járt itt 55Csodás a hely, közvetlen a Balaton partján, hangulatos, nyugodt. Az épület modern, stílusos, hangulatos. Az ételek finomak, a gyümölcsleves valóban isteni :) A kiszolgálás lehetne kicsit gyorsabb, a pincérnő figyelmesebb, de összességében a hely kiváló. Ajánlom mindenkinek!
2014. szeptember 24.a párjával járt itt 55 Pár hete jöttünk el erről az elbűvölő helyről ahol 5 napot töltöttünk félpanziós ellátás keretén belül. A szálloda kiváló helyen található, közvetlenül a Hámori tó partján a Palota szálló mellett, így a helyi látványosságok 2 percre voltak tőlünk. A szoba kényelmes, megfelelő méretű volt, a fürdőszoba nagyon elegáns, és ami nagyon fontos, minden TISZTA volt.
Olyan érzetet keltett bennünk, hogy minden újonnan került a szobába. A reggeli bőséges és változatos volt, a személyzet nagyon kedves volt velünk minden reggeli alkalmával. A vacsora egyszerűen elképesztően finom volt, sosem tudtuk megenni mert annyira nagy adagokat kaptunk. 3 menüből lehet választani, és mind a 3 fogás különböző, ami nagyon szimpatikus volt. A levesek isteniek, a pisztráng egy csoda (minden más is az volt :)) valamint a desszert is mindig ínycsiklandozó volt. :) A vacsora alkalmával azonban a felszolgáló hölgy, többször is éreztette velünk, hogy mi csak félpanziósok vagyunk, nem pedig az étterem vendégei. . . Nyitott volt a konyha így többször is hallottuk a nem éppen kedves megjegyzéseit, amit rólunk mondott a szakácsoknak, ez kissé kellemetlen volt és összességében ez volt az egyetlen negatív élményünk, de ez nem rontotta a szállodáról kialakult egyébként nagyon pozitív véleményünket, betudtuk a hölgy személyiségének a dolgot. Mindenkinek bátran ajánlom a hotelt, aki egy kedves, családias helyre vágyik és szeret kirándulni vagy csak a nyugalmat és a természet közelségét szeretné élvezni, itt a helye :) Mi is vissza szeretnénk térni ide minél hamarabb :)
2014. június 26.a párjával járt itt 55Évek óta a megszokott minőséget képviselik, a sütemények helyben készülnek, a fagylalt bámulatosan finom és a kiszolgálás mindig a legnagyobb odafigyeléssel történik. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki Zalakaroson jár. Ugorjon be egy sütire, fagyikehelyre, kávékülönlegességre, mert nem fog csalódni egyikben sem. Köszönjük Szilágyi család! :)