2014. június 19.barátokkal járt itt 45 Barátaink és ismerőseink ajánlására látogattuk meg a helyet négyen. Vegyes érzelmekkel mentünk, mert azt hallottuk, hogy az ételek finomak, bőségesek és olcsók, de a kiszolgálás pocsék. Minden az előbb leírtakból beigazolódott. A teraszon foglaltunk helyet, alig volt 1-2 szabad asztal, mindenki falatozott valamit, az adagok a látottak alapján óriásiak voltak, a leves legalább 1 liter.
Nem kellett sokat várnunk megérkezett egy felszolgáló, felvette az italrendelést, majd választottunk az étlapról is. Az étel kevesebb, mint fél óra alatt már az asztalon voltak, látszólag kiváló minőségben, azonban nem feltétlen kaptuk azt, amit kértünk :D Grillezett csirkét ettünk párolt zöldségekkel és mexikói mártással, kérésünkre a mártást külön szolgálták fel. Én kértem, hogy a remuládszószt ne tegyék rá a friss salátámra, ez elmaradt és ahogy hallottunk nem csak nálunk történtek ilyen bakik, de ez még belefér :) a fiúk pizzái tetszetősek voltak és óriási adagok, ahogy a mi főételeink is. Nemcsak látványra de ízre is kiváló volt minden egytől-egyig. Desszertnek ízes és gesztenyés-szilvás palacsintát választottunk. Ezek biztos nem frissen készültek, érződött az ízén. Az ételek összességében finomak, bőségesek és nem utolsósorban olcsók voltak. Ami a rossz tapasztalatokat illeti, beletartozik, hogy kb 4 ember szolgált ki minket, elég alpári stílusban akartak viccesek lenni, de egyiknek sem sikerült, mi azért jókat derültünk rajtuk. Biztos, hogy nem vendéglátásban jártas emberekről beszélünk ha a személyzetet megnézzük. Továbbá a terítőnk lyukas volt, az asztal ahova leültünk morzsás, látszott, hogy nem fordítanak nagy jelentőséget a higiéniára. Az evőeszközök foltosak, a poharak vízcseppesek. Lenne még mit tanulni a vezetésnek, de mindezeket együttvéve az étel minősége és mennyisége kárpótolt minket minden kellemetlenségért. Egyszer mindenkinek érdemes kipróbálnia!
2013. október 18.barátokkal járt itt 55Nagyon hangulatos hely, az ételek és italok minősége kiváló, a személyzet nagyon kedves és segítőkész :) ajánlatuk alapján kóstoltuk meg a mexikói fogásokat és nem csalódtunk :) szuper hangulat, szuper minőség és kiszolgálás :) plusz jó pont, hogy az étlapon fel van tüntetve, hogy mennyire fűszeresek, mivel én nem vagyok járta a mexikói ízvilágban nem ért meglepetés, mikor kihozták, amit rendeltem :) sok ilyen hely kellene még a környékre :)
2013. október 18.a párjával járt itt 55 Párommal látogattunk el az étterembe, már régi vágyunk volt kipróbálni milyen lehet, és azt kell mondanom, hogy nem csalódtunk :) Az ételek ízletesek voltak, az adagok megfelelők, a kiszolgálás gyors és udvarias, a hely hangulatos és csalogató :) Sütőtökkrémlevest ettünk, ami nagyon finom volt és ízlésesen tálalták.
Párom csirkemell szeletet választott sajttal és almával, köretet módosítottunk de ez sem okozott problémát. :) Én pulyka cordon rouge-t kóstoltam :) desszertnek a cappuccino mousse és a házi somlói mellett döntöttünk, utóbbi se nem házi se nem somlói volt de megettük :) emellett még egy negatívum volt, a limonádénak mondott citromos szörp. . . ez nem illett bele a képbe, minden mással maximálisan megelégedve hagytuk el a helyet :)