2022. június 4.a párjával járt itt 55 Kedves a személyzet. Az ételek finomak,változatosak. A Wellness részleg nagyon jó. Remek a víz hőmérséklete. A pincérek is udvariasak. Talán csak egyetlen rossz dolog volt, hogy a szobánkat a lift mellé kaptuk. Ami állandóan kattogott ahogy elindult. Mellette pihenni nem igen lehet.
Pedig én a foglaláskor jeleztem a hotel felé, a megjegyzés rovatban, hogy kérném őket, ne a lift mellett legyen a szobánk. Amúgy minden jó volt.
2019. szeptember 22.a párjával járt itt 55 Férjemmel már 3. alkalommal voltunk a Hotel Vitálban Zalakaroson. Nagyon jól éreztük magunkat mint mindig. A személyzet olyan aranyos kedves volt most is mint idáig. Az ételek finomak, ízletesek, változatosak. A wellness részleg kitűnő. Az úszó medence vize szuper kellemes igazán jó úszásra.
Annyi kis kellemetlenség volt, hogy a fürdőszobában érződött egy kis csatorna szag. De ezt a szellőztetővel megoldottuk. A másik ami kicsit zavaró volt , hogy a gyerekek még este 10 óra után vágtáztak a szőnyeg padlón. Na de ez nem a gyerek hibája. És még valami. Voltak olyan vendégek akik reggel 9-tól 12 -ig, délutántól este zárásig bent ültek a pezsgőfürdős medencébe egy helyen. Sajnos nem jutott eszükbe, hogy esetleg más is szeretne legalább egy 20 percet pezsegni. Üdv
Hotel Vital válasza
Köszönjük szépen!
2019. október 11., , Hotel Vital
2018. augusztus 20.a párjával járt itt 35 A férjemmel voltunk a Répce Hotelben . A Recepción aranyos, kedves a személyzet. A szobában , fürdőben tiszta volt minden. A Termálfürdő jó. Jó az átjárás a fürdőbe. Ami nekem nem tetszett az leginkább az étteremmel kapcsolatos. Az étterembe lépve nagyon ragadt a kő szinte a papucsom cuppogott a padlón.
Elég nagy baj az, hogy a vendégek az itallappal legyezték magukat, mert mindenkiről csurgott le a víz a nagy melegben. Szinte enni sem volt kedve a vendégeknek ez miatt. Az 5 nap alatt egy pincér kérdezte meg, hogy valamit innánk-e vacsora után. Úgy vettem észre pincér sem igen van az étteremben. Egyik nap is csak egy fiatal pincér fiú volt az egész étterem területén. A 3. nap már odáig jutottam, hogy nekem kellett a vacsoránál használt tányért áttennem az üres asztalra, hogy legalább elférjek az asztalunkon. Fülem hallatára kiáltott rá a konyhás néni egy vendégre, hogy ne szedjen ! Várjon ! Mert ő éppen felakarta tölteni a tálat. Egy kicsit más hangnemben is lehetett volna szólni. A másik nem biztos, hogy a pincér fiúnak és a konyhás néninek az ügyes-bajos dolgait a vendégek előtt kéne megbeszélni káromkodás mellett. Az ételek azért jók voltak bár a férjem mondta a savanyúság egy kicsit állott volt. Az étteremben nagy fokú hiányosságok vannak. Az épület olyan amilyen, egy felújítás ráférne. Mi voltunk már több régi építésű szállodában 3 csillagosban de idáig ez volt a legrosszabb hely ahol voltunk. Máshol sokkal kúltúráltabb a személyzet. Tisztelet a kivételnek itt is. Nagyon sajnálom a pincér tanulókat akik ilyen helyre kerülnek ki gyakorlatra. Vajon itt mit fognak tanulni a végzett pincérektől ? Többet biztosan nem megyünk ide ezt már eldöntöttük az ott tartózkodásunk alatt! ! !
Hunguest Hotel Répce válasza
Kedves Hölgyem!
Engedje meg, hogy köszönetünket fejezzük ki, amiért legutóbbi pihenésükhöz szállodánkat választották. Reméljük összességében végül kellemes napokat töltöttek el nálunk és sikerült pihenniük, feltöltődniük nálunk.
Mi magunk is reméljük mielőbb sor kerül a szálloda teljes körű felújítására, hogy azt követően megújult, modern külsővel, nagyobb komforttal, modern bútorokkal, berendezési tárgyakkal, többféle szobatípussal,a szolgáltatások sokkal szélesebb körével várhassuk vendégeinket.
Ennek a felújításnak a keretén belül valósulhatna meg a légkondicionáló rendszer kiépítése is amely nagy mértékben növeli majd a vendégek komfortérzetét a tikkasztó nyári napokon.
Amíg a felújításra sor kerül, a Répce Goldot tudom ajánlani, az mindenképpen jobban megfelel a kor igényeinek. De célszerű már jó előre foglalni, elég magas kihasználtsággal üzemel.
A vendéglátás területén sok új kollégával dolgozunk ők folyamatosan részt vesznek mind szakmai, mind kommunikációs tréningen. Így remélem rövid időn belül sokkal vendégközpontúbb, szakmailag felkészültebb kollégák válnak belőlük, akik értik is szakmájukat és szívesen is művelik azt.
Engedje meg, hogy elnézését kérjem a tapasztalt hiányosságok miatt. Bízom benne, hogy idővel a negatívumok háttérbe szorulnak az emlékeik közül és talán mégis eljönnek hozzánk újra, ha máskor nem talán egy jövőbeni felújítást követően.
Tisztelettel
Csaplovics Gábor
Manager Assistent
Hunguest Hotel Répce***
H-9740 Bükfürdő, Termál krt. 26.
Tel. : +36-94-558-558
2018. szeptember 5., , Hunguest Hotel Répce
2013. június 25.egyedül járt itt 55 Tisztelt Vezetőség ! Férjemmel nagyon jól éreztük magunkat a Marina Hotelben. A vendéglátás kitűnő volt. Nagyon finomak ízletesek, voltak az ételek. Nem utolsó sorban a szépen elkészített hideg tálak , amik nagyon tetszettek. A rendkívüli gyümölcs kosár , az italok, a sütemények egy szóval minden remek volt.
A strandon levő étteremben is szuper volt minden. A személyzet kedvessége, segítőkészsége , udvariassága nagyon kellemes élményeket hagyott bennünk. Itt érezhetően minden a vendégért történik. Külön köszönet a séf Úrnak, a pincéreknek, a Recepción dolgozóknak akik bebizonyították, hogy valóban méltóak a munkájukra egy ilyen szép, Hotelben, mint a Balatonfüredi MARINA. Köszönet a Hotel összes dolgozójának, áldozatos munkájáért. Minden tiszteletünk az igazgató hölgyé ! Nekem nagyon tetszett még, hogy a gyerekekkel sokat foglalkoztak a fiatalok, akik sok programmal lepték meg a őket, amit szemmel láthatólag igen élveztek is. Óriási szerencsénkre az idő is kedvezett nekünk, így még jobban felejthetetlenné vált az idei nyaralásunk. Köszönet mindenért, szuper volt. További munkájukhoz kívánunk Önöknek minden jót, sok vendéget, szép nyári időt! Üdvözlettel: ANGYAL ERIKA ÉS férje ANGYAL ERVIN