2018. március 28.gyerekekkel járt itt 45 Igazából nagyon tetszett a szállás, ha még egy kicsit több figyelmet fordítanának a vendégek kényeztetésére "kiváló" minősítést kapott volna minden pontban. A szoba kényelménél azért vontam le pontot, mert az ágymatrac rugója többször beleállt a lábamba, a tv adás szinte élvezhetetlen volt a minőség miatt és lehetett volna egy kicsit nagyobb ( nem látok jól messzire).
Illetve szörnyen dohány szag terjengett a szobákban. Mi nem dohányzunk és hiába szellőztettünk végig a 3 napon keresztül, elviselhetetlen volt a dohányszag. Nem is értem, miért nem úgy adják ki a szobákat, hogy dohányzó és nem dohányzó? A welness nagyon ott volt, csak az rontotta le teljesen az élvezeti értékét, hogy mire a szobánkba visszajutottunk a jéghideg folyósokon, addigra megfáztunk. Igazán fűthettek volna egy kicsit a radiátorokba, ha már egyszer fel vannak szerelve. Az étkezés az utolsó napig kiváló és bőséges volt, akkor ugyanis több pici részlet ( kemény volt a sült krumpli, száraz volt a hús) rontott az összhangon. Nagyon köszönöm, hogy lehetőségem volt elmondani a véleményemet, remélem ezzel is segítve a szállodát, hogy tudjanak javítani a szolgáltatások minőségén.