2018. június 8.gyerekekkel járt itt 55Egy baráti családdal jártunk itt. Mindannyiunknak nagyon tetszett, sok jó élménnyel gazdagodtunk. A lányok minden nap lovagoltak, a fiúk imádták a quadot, a lovaskocsizás is szuper volt. Kellemesen meleg az élménymedence, és a kinti medencében is jót pancsoltak a gyerekek. Az ételek egyszerűek, de finomak voltak. A szobára sem lehetett panaszunk. Még biztosan visszatérünk.
2017. június 13.gyerekekkel járt itt 55 Csendes helyen lévő, szép, ízlésesen berendezett panzió. Nekünk a tisztasággal sem volt semmi gondunk. Jól működő klíma is volt. Családi, kétlégterű szobában voltunk, kényelmesen elfértünk négyen. A házigazdák kedvesek voltak. Sajnos az étterem épp nem működött.
De reggelit kaptunk, nekünk a választék is megfelelt, egy panzióhoz képest meg főleg (hiszen ez nem egy négy csillagos wellness hotel) Volt több féle felvágott, a gyerekeknek gabonapehely, mogyorókrém, műzli, de ha kértünk volna, rántottát is készítenek. Sok időt nem töltöttünk a panzióban, mert rokonokat látogattunk és kirándultunk, de ha legközelebb Sopronban járunk, akkor is itt fogunk szállást foglalni. Ár-érték arányban meg voltunk elégedve.
2017. április 13.a párjával járt itt 55 A szálloda nagyon ízléses kívül belül, mindenütt tisztaság. A személyzet nagyon kedves. Az étterem is kitűnő, változatos, finom ételek, gyors pincérek. A wellnessből én hiányoltam a melegvízes medencét (min 36 fok), de akinek ez nem fontos szempont, annak ajánlom, mert jó sok medence van, nem volt zsúfoltság. 4 szauna is van.
Ez alkalommal kettesben voltunk a férjemmel a házassági évfordulónkat megünnepelni, de ha a 9 és 12 éves gyermekeinet is vittük volna, a wellnessben kicsit bajban lettünk volna, hiszen nekik való medence nincs. A gyermekmedencét már kinőtték, a többihez meg ki van téve, hogy labdázni, ugrálni (érthető okokból) tilos. A nyári szezonban más a helyzet, van még egy kinti gyermekmedence és egy úszómedence is. Viszont csocsó, billiárd pingpong volt. És a középkori várjátékok előadás nagyon jó volt! Ezt szívesen megnéznénk még egyszer a gyermekeinkkel is. Bár a szobaszervízzel akadt egy kis problémánk, amiért elnézést is kértek, bátran ajánlom másnak is a szállodát, és még mi is szívesen visszatérnénk.
2016. április 18.gyerekekkel járt itt 55Már 5x jártunk ebben a szállodában, és mindig kaptunk valami újat. Imádjuk. Ha máshová megyünk, mindig ehhez a szállodához hasonlítjuk a többit. Még egyik sem tudta felülmúlni. Az ételek, a szolgáltatások itt a legjobbak. A gyerekeim hallani sem akarnak róla, hogy máshová menjünk nyaralni. Imádják a Tiniklubot, és a medencéket.
2016. április 18.a párjával járt itt 55 Kellemes, csendes szálloda, itt aztán tényleg lehet pihenni. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. A wellness részleg pont a szálloda nagyságához méretezett, mindig voltak, de sosem volt zsúfoltság. Tetszett, hogy modern hűtő-fűtő klíma volt a szobában. Viszont a csaptelepek már kissé kopottak voltak.
Az ételek finomak voltak, és végre egy szálloda, ahol jó nagy bögréket adtak a reggelihez :)