2015. február 11.a párjával járt itt 55Tavaly többször is vacsoráztunk a Medditeraneo étteremben. Kellemes, hangulatos hely, van nyitott és - ősszel hőkandeláberekkel fűtött - félig nyitott rész is. Az ételek jóízűek, gusztusosak, az adagok nem csak megfelelőek, igen laktatóak. Ebédidőben van kedvező árú menü is. A személyzet kedves és előzékeny.
A környéken az egyik legjobb választás.
2015. február 6.gyerekekkel járt itt 35 Múlt hétvégén szánkózás után tértünk be az Emma Vendéglőbe, 4 felnőtt és 2 lurkó. Az étterem hangulatos, a személyzet kedves volt. Egyik étel jó volt (szezámmagos csirke), a másik (áfonyás szarvas knédlivel) kevésbé, a rizs köret választását határozottan nem ajánlom. Az adagok rendben voltak, jól laktunk egy-egy főétellel, desszertet nem ettünk.
(Egy leves, 4 főétel, italok ~ 12000 Ft. )
A mosdóban nincs meleg víz, ez szánkózás után, ill. kisgyerekkel elég kellemetlen, és a WC sem volt tiszta.
2014. október 20.a párjával járt itt 35A hely kihalt. Nincs jó hangulata, ha nincs más vendég. Kicsit olyan érzés volt egy nyári este ott vacsorázni, mintha zavarnánk a személyzetet. Az ételek többé-kevésbé rendben voltak, sem rosszak, sem említésre méltóak nem voltak, két különböző ételhez pontosan ugyanolyan "egyen-salátát" kaptunk.