2015. július 10.gyerekekkel járt itt 55 Az étterem a város szívében, könnyen megközelíthető helyen található. A belsőt a mai kor igényeinek megfelelően alakították ki, bár hozzáteszem nem sok asztal van, déli időben előfordul, hogy nem tud leülni a vendég. A kiszolgálás kiváló, a felszolgáló hölgyek mindegyike nagyon kedves, valóban jó érzés itt elkölteni egy ebédet, vacsorát.
Az ételsor nem hosszú, azonban egytől egyig nagyon ízletes, egyedi, az adagok is megfelelőek egy éhes férfiember számára is. Csak ajánlani tudom!
2014. július 15.gyerekekkel járt itt 25 Szomszédos apartman foglalásában részesültünk félpanzióban az étteremben immár az elmúlt években másodjára. Sajnos a félpanziós vendég nem vendég ebben az étteremben. Reggeli minősége talán változatosabb volt mint 3 éve, de minősíthetetlen, hogy pl. a tojásrántotta tele van tojáshéjjal (ehetetlen! ).
A vacsoránál elvették a vacsorajegyet (kicsi gyermekkel voltunk), azt, hogy iszunk-e valamit már nem volt ideje megkérdezni az egyébként fizetős vendégekkel nagyon vidám pincérnek, majd kb. 40 percet vártunk a MENÜ-re. Közben egy pincér megkérdezte kapjuk-e már, mondtuk már vagy 30 perce igen. A menüs vacsora minősége is igen silány, szinte üres leves, egy tenyérnyi hús, rizs. Nem kételkedem benne, ha étlapról rendeltünk volna az ételek minőségével és a kiszolgálással sem lett volna gond, de ezek után? !
2013. április 22.gyerekekkel járt itt 55 2012-ben 2 alkalommal is voltunk a szálloda vendégei, nem véletlenül. Első alkalommal apartmanban szálltunk meg, kényelmében, felszereltségében a legjobbak közé tartozik. Ez a tartózkodás ünnepi időszakra esett, így az étkezés is kiváló volt, széles választékkal. Második alkalommal bungalóban szálltunk meg, szerényebb felszereltséggel, szerényebb árakon is.
Ez hétköznapi időszak volt, itt az étkezés kicsit szerényebb volt, de találtunk így is kedvünkre valót. A wellness részleg nem túl nagy, de kiválóan éreztük magunkat kisgyermekkel.
2013. április 22.gyerekekkel járt itt 55Tökéletes szálloda minden korosztály számára. Kiváló ételekkel, kedves, segítőkész személyzettel, jó elhelyezkedéssel, zárt parkolóval, gyermekek részére játszó szobával (itt talán némi frissítés nem ártana). Mindenkinek ajánlani tudom. Egyetlen észrevételem a tisztasággal kapcsolatban, talán a takarítás kicsit alaposabb lehetne.