2021. március 14.családjával járt itt 55Udvarias, kedves személyzet, patyolattiszta szobák és kitűnő reggeli. Nincs mit ragozni,kiváló szállás.Legkozelebb is itt szállunk meg! Köszönjük!
2020. július 20.barátokkal járt itt 55A felszolgáló rendkívül kedves és figyelmes volt.Leste minden mozdulatunkat ,figyelte mi fogy el és hozta ami hiányzott.
Az ételek minősége kiváló volt!7 fővel vacsoráztunk de mindenki maximálisan meg volt elégedve!!!!
Köszönjük, hogy még vannak ilyen éttermek!!!
MINDENKI PRÓBÁLJA KI,AKI ARRA JÁR, ÉRDEMES
2020. július 20.barátokkal járt itt 25 Átlagos étterem, az egyetlen erénye, hogy jó helyen van. De ezzel ki is merül a pozitív felsorolás. A kiszolgálás is hagy kívánnivalót maga után. Kissé olyan érzése van itt a vendégnek, hogy a célt már elérték azzal, hogy betért a vendég és fizetni fog, méghozzá nem is keveset, de azért már nem tesznek, hogy a vendég később vissza is akarjon térni.
Sőt még ennek hangot is adott a felszolgáló miután visszaküldtünk egy ehetetlenül ízetlen húslevest. (azt mondta -számára humorosan-legalább holnap már nem kell idejönni)Amikor a párom megkérdezte melyiket ajánlja a gulyást vagy a halászlevet. . . . . Szintén humorizált. . . . . Össze is önthetem. . . . . Szeretjük a viccet és a humort, de ez inkább lekezelő volt és nem helyénvaló. Bár az ételek nem voltak rosszak a húsleves kivételével , de mégsem vágynék újra vissza a pincérek nagyképűsködése és lekezelő stilusa miatt.
2020. július 20.a párjával járt itt 55Két napot töltöttünk Bakonybélben és több alkalommal fordultunk meg ebben a kisvendéglőben.
A személyzet mindig mosolygós és barátságos volt .
Az ételek gyorsak, finomak és mindig forrón kerültek az asztalunkra.
Nagyon meg voltunk elégedve mindennel, csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
2019. december 3.a párjával járt itt 55 A szállásadónk adta a tippet, hol vacsorázzunk, mert már több vendége dícsérte a konyhát. Nem bántuk meg , hisz előételt, levest és főételt fogyasztottunk, melybe hiba nem volt. Férjemmel mindketten nagy inyencek vagyunk és tudunk különbséget tenni a jó ételek közöt. . . . . A párom szakács. . . .
Nyugodtan mondhatom kiemelkedő volt minden étel. A kiszolgálás udvarias , odafigyelő és barátságos. A számlát amikor megkaptuk elcsodálkoztunk, mert nem volt magas. Másnap is visszatértünk, miután a sétálóutcában két levest ettünk közel annyiért,mint itt előző este. Köszönet ezért az élményért , ritka manapság ez a szinvonal !
2019. április 18.a párjával járt itt 55A szállást telefonon foglaltam az érkezés előtt pár órával, melyet készségesen fogadtak. A szállás tiszta, az agy kényelmes volt. A személyzet barátságos, segítőkész és udvarias volt.Az étteremben fogyasztott vacsora és reggeli kiemelkedően jó volt. Ajánlani tudom mindenkinek. Máskor is megszallnek itt.
2018. október 11.a párjával járt itt 55Gyönyörűen berendezett szobák, patyolat tisztaság , kitünő tájjelegű ételek.
Jól éreztük magunkat,nagyon kedves a személyzet.
A Miskolctapolcai Székelykúriát mindenkinek csak ajánlani tudom, hisz jó az elhelyezkedése is -az élmény és barlangfürdőhöz közel van 5-10 perces sétával elérhető-
Összességében nagyon ajánlható ez a hely, hisz mindig mindenhol a maximálisan elvárható kedvességgel fogadott bennünket a személyzet. ide még biztosan visszatérünk
2018. július 16.a párjával járt itt 55 Az ételek kiváló alapanyagokból készülnek. A pizzák választéka fantasztikus és nagyon ízletesek, bár mi az étlapot látva természetesen nem azt választottunk. Rendkívül választékos és sokoldalú igazi magyaros ételek,ízléses tálalással. Csak gratulálni tudunk a fantasztikus étlaphoz és a szakácsoknak.
Két nap fogyasztottunk itt, de valami csoda kajákat ettünk, igaz kicsit borsos áron. . . .
2018. március 16.a párjával járt itt 25 Ket ejszakat toltottunk itt parommal. A furdo nagyon szepen fel van ujitva a viz kituno es tiszta igaz hogy szemelyzet nem volt elerheto a furdo kornyeken. A szoba tisztasaga es minosege atlagos volt,meg voltunk elegedve. Az etkezessel viszont nem. A reggeli boseges es valasztekos volt,de a svedasztalos vacsora nagyon gyenge volt.
Gyer volt a kinalat es minden jeghideg volt az izekrol ne is beszeljunk. . . . . Nem ettunk egy jot,pedig nem volt olcso amit a felpanzios felarert fizettunk . Ezt nagyon megbantuk. Az ellatas miatt nem hiszem,hogy megegyszer ide betennenk a labunkat,mert ar-ertek aranyban nagyon sokat fizettunk es a szinvonal nem volt ennek megfelelo!
Időpazarlás
2018. március 16., csoporttal járt itt 15Egy nagyobb csoporttal voltunk a parkban obb orat,igy volt ido alapoan szetnezni. A parkban mindenbe bele van kezdve es semmisincs rendesen befejezve. A to kornyeke egyenesen botranyos. . . . . . kidolt kukak,omladozo fozohelyek. . . . rossz volt nezni. Tisztan latszik az egesz kornyeken,hogy csak a penz huzzak ki a letesitmenybol,de kolteni nem akarnak ra. Csalodas volt,pedig a kornyezet szep volna.