2015. június 30.barátokkal járt itt 35 Hétvégi pihenés. A szálloda maga szép bár kicsit labirintusos,a szoba szépen berendezett afürdőszoba kulturált kivéve a vécéülőkét féloldalas gagyi. A szoba szép csak az ágyon nincs keret ezért a matrac eldeformált kényelmetlen amit nem is értek ,hogyan lehet így kitalálni.
A velnesrész a pincében nem lenne rossz ha ezerrel nem menne a légkondi ami miatt hideg van és túl sok időt nem lehet ott tölteni (építészeti hiba szerintem)Az emeleten található napozó nem rossz csak 2 órába telt mire kaptunk szivacsot a napágyra. Az étteremben finomak voltak az ételek ,csak nem töltötték utána rendesen többször várni kelett ha enni szerettünk volna abból ami épp lefogyott. Összeségében azt hiszem többet nem megyünk vissza.
2015. május 23.barátokkal járt itt 55Igazi pihenés kiváló szolgáltatás
A szálloda maga kicsit retro a szoba tiszta,a fürdőszoba kicsit lepukkant viszont tiszta a szeméjzet kedves ,az ételek finomak a fürdő része kiválló és kárpotolja a hiányosságát a szobának A fürdőt használhattuk amig szerettük volna ez nagyon pozitiv volt ,hogy 10 kor zár elvileg de a gyógyvizben lehetett beszélgetni éjfélig ez sok luxusszálodából hiányzik.
Összeségében ár érték arányba hibátlan volt minden. Biztosan visszamegyünk még.
2014. augusztus 26.barátokkal járt itt 55Hangulatos hely kedves kiszolgálás ,tiszta rendezett,mindent rendben találtunk csak ajánlani tudom mindenkinek.Gyönyörű kert kényelmes napozóágyak,a velneszrészleg hangulatos nagyon .A konyha is bőséges választékos .A szobában a tévé udvözöl névvel ez a fiúknak külön tetszett. Egy problémánk volt a köntös mérete.
2014. augusztus 10.családjával járt itt 25Kellemes környezet ,jó ajánlás a neten gondoltuk kipróbáljuk. Én kértem egy 7 magvas csirkét sajtal töltve aminek a belseje nyers volt ami előfordulhat csak az a baj hogy a huson nem volt mag ízetlen vastag és nyers volt a hús és emellé ehetetlen ízetlen krumplipürét kaptam hát jól nem laktam,viszont a párom mátrai borzast evett neki ízlett és jól is lakott.