2016. február 26.gyerekekkel járt itt 45A szálloda nagyon igényes.Kisebb probléma a csúszdával volt/ több
órán át nem működött/ Mivel két gyerekkel voltunk egy kis csaló-
dást okozott.A pótágy minősége nagyon silány a nagyobbik gyerek
alatt többször szétesett.Kérésünkre azonnal megjavították.
Összeségében szívesen eljönnénk máskor is.
2014. november 23.gyerekekkel járt itt 55 2014. november 17. -től töltöttünk 3 napot a két unokánkkal a szállodában. Tiszta, kényelmes szobák. Választékos és bőséges reggelik és vacsorák. A személyzet figyelmes. Nagyon kényelmes
és jó megoldás, hogy a szállodából közvetlenül átlehet menni az élményfürdőbe.
Plusz figyelmesség,hogy a szálloda recepcióján kedvezményes belépőt lehet váltani a fürdőbe. Mindenkinek ajánlom ezt a szép szállodát aki lazább, nem kimondottan aktív pihenést kedveli.
2014. augusztus 3.gyerekekkel járt itt 55 Remek szülinapot szervezett ebbe a máskor is látogatott étterembe a fiam. Hétköznap este voltunk ezen a remek helyen. Sok-sok finomság volt, igaz a hétvégén még több választék szokott lenni. Ami érthető,hiszen hétköznap nincs annyi vendég mint hétvégén. Nagyon kellemesen éreztük magunkat, jókat ettünk és beszélgettünk.
Mindenkinek bátran merem ajánlani /figyelmes kiszolgálás, finom és választékos ételek /
2014. június 9.családjával járt itt 55Ismételten vendége lehettem az étteremnek. Fiam hívott meg egy kis beszélgetésre. Mint mindig a pincérek nagyon kedvesek és figyelmesek voltak. A teraszon folyton változtak a vendégek, de a felszolgálóknak mindenkihez volt egy-két jó szavuk. Olyan finom és bőséges adagot kaptunk,
hogy nem bírtam megenni. Kiváló hely, bárkinek merem ajánlani.
2014. április 12.a párjával járt itt 552014. március végén töltöttünk el 3 napot a párommal. Elegáns környezet, tiszta szobák. A reggelik és a vacsorák sokfélék és finomak voltak. A wellness nagysága megfelelő és tiszta volt. A víz hőfoka lehetett volna melegebb /probléma volt a szivattyúval/. Régóta vágytam ebbe a szállodába, és most nagyon örülök, hogy eltölthettem ezt a pár csodás napot.
2013. október 14.a párjával járt itt 45 2013. októberében tartózkodtunk a szállodában. A környezet és a
szálloda is gyönyörű. A séf kiváló munkát végez a csapatával, ajánlanám a vezetőség figyelmébe. A pincérek figyelmesek. Apró hiányosságon viszont a vendégek komfort érzete miatt kellene
változtatni. A fürdőszobában nincs a mosdó körül piperepolc, sehova nem tudtuk kirakni a napi pipere dolgainkat.
A szoba hőmérsékletét nem lehet szabályozni hiába van távirányító,
azt mindig 22 fokon tartották. Bizony wellness után jól esett volna egy kicsit melegebb. Mind ez nem hagyta elrontani ezt a gyönyörű hétvégét.
2013. május 18.a párjával járt itt 45Az apartmanok és a kilátás gyönyörű. A teraszok tele vannak pókokkal és természetesen hatalmas hálókkal. Egyszer sem takarították le. Mosolyt csak két alkalmazott arcán láttunk /recepciós, felszolgálóhölgy /. Mindenki más unottan végezte a dolgát. A szobák tisztasága kiváló. Mivel a szálloda apartmanos,hiányoltunk apróbb konyhai kiegészítőket. Összesen 3 db vizes pohár volt a szobában.