2019. június 25.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy M7-es dugónak köszönhetően vitt erre a GPS és itt lettünk figyelmesek erre az út mentén elhelyezkedő étteremre, mert éhes volt a csapat. A berendezés teljesen antikolt igazi falusi hangulatot ad, de minden más első osztályú, a kiszolgálás kedves, az étkek nagyon finomak és kiadósak.
Két féle leves közül lehet választani, amit azonnal hoznak is, és amíg azt megeszi az ember, nemsokára jön a második is. A gyerekeknek van játszótér, lehet ping-pongozni és van cukrászda része is természetesen fagyizóval. Ha valaki siet annak van hamburger és Gyros is az étlapon, mindeki megtalálhatja a számítását. Ja és az árak, hát azok is illenek a nevéhez, tényleg "falusiak", mi ketten a férjemmel és a 2 gyerek mindennel együtt fizettünk 8500 Ft-ot, a többi mellett talán ez is volt az oka, hogy teltház volt. A következő nyaralási útvonalat már úgy tervezzük, hogy ott fogunk ebédelni, ajánlom mindenkinek.
2019. június 25.gyerekekkel járt itt 55 Az ország nyugati határánál lévő szálloda, érződik még a retró hangulat, de, a felső szintek már fel vannak újítva. Van óránként dottó a városba, ha valaki szét akar nézni. Egy abszolút gyerekbarát szálloda, folyamatos gyermek és felnőtt animáció, régebben volt egy profi állandó animátor csapat (megérdemlik, hogy megemlítsem őket: Dani és Gerda), de mostanában egymást váltó diákok vannak, akik bár szorgalmasak, de véleményem szerint ez is egy szakma.
Az étel kiváló, az ár/érték arány is teljesen a helyén van. Mindent összevetve bátran ajánlom bárkinek, nálunk is az egyik állandó úti cél 8 éve :)
2019. június 25.gyerekekkel járt itt 45 Régi szocreál épület és bútorzat, de tisztaság volt valamint kedves személyzet és étkezés is teljesen rendben volt, finom és laktató. Közvetlen saját strand, amelyet egy szép liget vesz körül, a gyerekeknek több játszótér és trambulin. Van kint a parton külön büfé is, ahol teljesen reális árak vannak, tehát egész nap kint lehet lenni a parton.
A szauna éppen javítás alatt volt, de remélem legközelebb jó lesz. Bár a véletlen hozta, hogy a polgárőr nap miatt ott szálltunk meg, de vissza fogunk menni máskor is, mert ár/érték arányban teljesen reális, ha valaki hajlandó némi kompromisszumot kötni.
2017. április 6.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A nevével ellnetétben nem csak söröző, hanem finom ételek és sütemények is vannak és rendezvények lebonyolítására is teljesen alkalmas a hely. A kiszolgálás nagyon kedves, azóta már 3x jártam itt ha erre volt dolgom.
Szépen fel lett újítva a hely, minden részen igényes, egyik alkalommal a tulajdonos is ott volt, aki szintén növelte a pozitív érzésemet, vérbeli vendéglátó.