2018. július 6.a párjával járt itt 15 Ma jöttünk el 3 éjszaka után és lehúztam a használt ágyneműt. Amit alatta találtam, attól kivert a hideg. Képesek voltak a koszos, foltokkal teli matracvédőre megágyazni nekünk. A paplan és a párnák szintén besárgult foltokkal voltak tele. GUSZTUSTALAN volt az egész! ! !
Az egy dolog, hogy érkezéskor aláíratják, ők kétnaponta cserélik a törölközőket, ha gyakrabban szeretném, akkor fizetni kell, de nem cserélik ki. Alá kell írni, ha a (szétmosott! ) törölközőt, vagy (a foszladozó) köntöst elvinném (Miért is? ? ? Kinek? ? ? ), vagy a (NaturAquas reklám! ) poharat eltörném, ki kell fizetnem. Itallap nincs, arról is csak a számláról értesül az ember, hogy szerviz díjat számoltak fel. Az ágy matraca minden mozgásra nyekereg, nyikorog és semmi tartása nincs. A mosdóban csak csordogál a lefolyó, a karbantartás után is. ("öreg a szerkezet, javíthatatlan") Hatalmas csalódás. :(