2016. október 7.barátokkal járt itt 55Egy éjszakát töltöttem itt, de ha lett volna lehetőség rá, szivesen maradtam volna! :-) Nagyon igényes, kényelmes szállás, a város központjában. Barátságos a recepciós, külön figyelmet érdemel, hogy a püspökség működteti a szállodát.
2016. január 4.gyerekekkel járt itt 55 Nem először választottuk családi pihenésünk szállásaként a szegedi Novotelt, gyerekes családoknak ideális, hiszen kedvező áron kínálnak szobát! A szállás nagyon kényelmes és tiszta, minden látnivaló elérhető egy rövid sétával és a reggeli. . . :-) bőséges, friss, figyelmes a kiszolgálás!
A szauna rész is remek, a játszósarok pedig telitalálat! Köszönjük, jövünk még! !
2015. december 27.gyerekekkel járt itt 35Az ételek (filézett szegedi halászlé, frissensültek, palacsinta) rendben voltak, de a kiszolgálás nagyon nem... bizonyos Attila nevű pincérnek és munkatársainak még bőven van mit gyakorolniuk. Kár, mert pont azért választottuk újra ezt a helyet, hogy egy igazán jó halászlevet együnk Szegeden.
2015. december 26.gyerekekkel járt itt 55 Random álltunk meg családommal Karácsony másnapján Szegedre tartva, mert megéheztünk és nem igazán volt nyitva semmi. . . milyen jól tettük! ! Bár óvatosságból inkább menüket és hamburgereket kértünk, nagyon meg voltunk elégedve a minőséggel, ár/érték arányban verhetetlenek!
Figyelmes a kiszolgálás, bőségesek az adagok és minden abból készül, amiből készülnie kell (nem félkész, mélyhűtött májgombóc úszkál vegetaalapban, hanem "békebeli" a húsleves, igazi zöldségekkel. . . )! Mindenkinek jó szívvel ajánlom, egy baj van csak, hogy majdnem 200 km-re van ez a Saloon a Balaton parttól! :-)