2021. november 15.a párjával járt itt 45 Nagyon szép, jól felszerelt hotel. Könnyen megközelíthető. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A wellness részleg is jó volt nagyon. A reggeli és a vacsora is nagyon bőséges és finom volt. Az ár-érték arány is kiváló. Mindennel elégedettek voltunk. Egy dolog amin esetleg a jövőben tudnának változtatni.
A reggelinél nem volt teljes kiőrlésű kenyér csak fehér lisztből készült pékárú. Ezt sajnos hiányoltam, mert inzulin rezisztenciám van és úgy tudom ország szinten is sok a cukorbeteg sajnos. Javaslom hogy legyen a reggelinél a pékárú között legalább 1 variáció a teljes kiőrlésű kenyér. Egyébként nagyon finom volt minden és bőséges volt a válszték. Illetve amit picit meglepődtünk, hogy az ingyenes welcome drink-re számoltak fel szervíz díjat.
2017. szeptember 18.a párjával járt itt 45 A hotel nagyon szép és a szobánk is kényelmes volt. A személyzet nagyon kézséges és segítőkész. Sajnos esős volt az idő, de ennek ellenére kipróbáltuk az erdei fitness-t is és elsétáltunk a várhoz. Svédasztalos reggeli volt amely bőséges és ízletes volt. A vacsora is szintén svédasztalos volt és több választási lehetőség is rendelkezésre állt.
A desszertből is kettő közül lehetett választani. Sajnos a vacsorával kapcsolatban egy negatívumot szeretnék megemlíteni. Sajnos egy kancsó vagy pohár víz sem járt a vacsorához. Csak pluszban lehetett italt rendeli. Eddigi nyaralásaink során ilyennel még sosem találkoztunk. Úgy hiszem legalább fejenként egy pohát víz járhatott volna a vacsorához és aki mást szeretne fogyasztani úgyis rendel. Volt olyan pár aki ezt úgy oldotta meg, hogy amíg a személyzet nem volt a közelben, a reggelihez járó üdítőautomatából gyorsan töltött a poharaikba.
Patak Park Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük szépen, hogy megírta tapasztalatait! Külön köszönjük, hogy munkatársainkat is megemlítette és dicsérő szavakkal illette. Örömmel olvastuk, hogy összességében elégedettek voltak. Félpanziós ellátásunk nem tartalmazza az italfogyasztást, mint majdnem minden szállodában!
Éttermünk bár-részlege széles választékkal rendelkezik, így amennyiben vendégeink italt fogyasztanának felszolgálóink készséggel veszik fel rendeléseiket a vacsora ideje alatt is.
Bízunk benne, hogy legközelebb is szállodánkat választják majd pihenésük helyszínéül. A Patak Park Hotel csapata nagyon sok szeretettel várja Önöket!
2017. október 9., , Patak Park Hotel