2014. október 9.barátokkal járt itt 45Kellemes, családias hangulatú szálláshely. Szép a környezet, kedves a kiszolgálás, a medence és a jakuzzi is jó, mivel a fürdőtől kissé messze van, jó, hogy esténként még egy kicsit ázhat az ember.
Családoknak és fiataloknak is tudom ajánlani. A család négylábú barátját is szívesen látják. Ajánlom bárkinek, aki egy nyugodt kellemes pihenésre vágyik.
2014. szeptember 9.családjával járt itt 55Szép helyen, finom sütik, kellemes kiszolgálással, viszont kicsit sem olcsó, tartozik a helyhez egy kis delikates is, ahol sok finomságot lehet kapni. Aki szép környezetben egy finom házias jellegű vagy különleges sütire vágyik, csak menjen nyugodtan. A nyári csúcsban valóban lehetnek kisebb malőrök, de ez megbocsájtható a többi kellemes élmény mellett.
2014. március 11.családjával járt itt 45Kedves kiszolgálás mellett, finom változatos ételek, akit a napi "menza" érdekel, azt is megkaphatja. Közvetlenül a Vár lábánál fekszik, az Óváros téren, szép időben nagyon kellemesen lehet itt eltölteni az időt, finom kávé, ínycsiklandozó ételek, az étlapon az olaszos ételek is helyt kaptak. Igazán csak ajánlani tudom mindenkinek aki Veszprémben sétál vagy él.
2014. március 6.családjával járt itt 55Már a helység kiképzése is lenyűgöző, a hatalmas boltívek kialakítása a mai világban szinte elképzelhetetlen. Nagyon kellemes, szép hely, ráadásul az ételek finomak, a kiszolgálás udvarias és az árak is elfogadhatóak.
Az étlapon megtalálhatóak a magyar konyha remekei, de az ínyencek is találnak maguknak "megkóstolni valót", vad és hal ételek, finom borok. . . szóval, minden mi kell.
2014. március 6., üzleti partnerrel járt itt 55 Nagyon kellemes, szép környezet, kiváló wellness sziget, kedves személyzet, választékos finom ételek, csak ajánlani tudom. Mivel a szálloda több épületből áll, lehet, hogy sétálgatós az étterem és a wellness részleg elérése, de legalább adunk a fitnesznek is :-)A szobák elhelyezkedése olyan, hogy mindegyik szobából szép a kilátás is.
Érdemes kipróbálni, akár az idősebb korosztály képviselőinek is, mivel gyógyvizes medencék is vannak.
2014. február 4.gyerekekkel járt itt 15 2014 januárjában voltunk itt, de 2013 januárban is volt már "szerencsénk". Nagyon jó az elhelyezkedése, a szálloda szép, de a szolgáltatások nagyon elmaradnak attól, amit 4*-tól elvárhatna az ember.
A beígért finn szauna helyett az infra szaunát finnesítették, aminek így az ajtaja nem csukódott, a wellnes rész bár fél8-kor nyit, de fél9-9 köröl még hideg a gőz és a "szauna", a wellnes részlegen a törölköző elfogy, a bedöglött liftben 10 percet vártunk, hogy kijussunk, azt sem mondták, fapapucs, a tv-t nekem kellett megszerelni, hogy működjön és még sorolhatnám a hiányosságokat viszont a reggeli finom volt. Egy szónak is 100 a vége, aki 4* áran 2* szeretne, az csak menjen bátran
2013. november 18., kollégákkal járt itt 45A szálloda elhelyezkedés nagyon jó, minden látnivaló könnyen megközelíthető. A szállás tiszta, ár-érték aránya jó, nyugodtan ajánlom, annak aki várost nézni érkezik Budapestre vagy rövidebb ideig tartózkodik ott. A személyzet kedves, segítőkész. Lehetett volna melegebb, nem volt "agyon fűtve" a szoba. Étkezésről nem tudok nyilatkozni, nem vettük igénybe.
2013. október 23.gyerekekkel járt itt 45 Hétvégét töltöttünk a szállodában, kellemes, tiszta, a termál vizes medence épülete kissé lepukkant, de a víz kárpótolja. A kiszolgálás és az ételek kiválóak az étteremben különféle diétás ételeket is kínálnak, külön élmény a reggeli rántotta bár. Nagyon jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudom másoknak is.
Az ár érték arány nagyon jó és mivel saját termál vizes medencéje van, nem is kell kimozdulni, nyáron pedig a kinti medence is külön élmény. Bár a welnes rész nem túl nagy, de a 3 féle fürdési lehetőség miatt megoszlanak a vendégek. Mind a fiatal mind az idősebb korosztály számára ajánlom a szállodát.
2013. április 22.gyerekekkel járt itt 45 Sok-sok éve járunk ide, mindig megbízhatóan jót tudunk enni, kellemes a hely, jó a kiszolgálás és még sosem sikerült csalódni. Aki jót akar enni, akár tradícionális akár modernebb ételekből, annak nyugodtan ajánlom, biztosan nem fog csalódni és éhes sem marad.
Régi jól bevált fogások és újdonságok egyaránt megtalálhatóak az étlapon, családias hangulat és kiváló ár érték arány.
2013. április 22.a párjával járt itt 45 Véletlen csöppentünk ide és kellemes meglepetésben volt részünk, csak ajánlani tudom azoknak, akik pihenni és tényleg a gyógyvíz előnyeit élvezni mennek Hévízre. A wellness részleg ugyan nem túl nagy, de mivel nincsenek sokan / a Tóhoz is közvetlen lehetőség van/ így nagyon jó és tényleg nem csak melegített a víz.
A személyzet kedves és közvetlen, a kiszolgálás is jó. Csak ajánlani tudom, mi is vissza fogunk térni, sőt, már meg is tettük :-)