2019. június 30.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon kedves személyzet, tiszta környezet. Gyönyörű táj, friss levegő. patinás épület. Életem első szállása ahol a vacsorához adnak inni és nem kényszerítenek az iszonyat drága italokra.
Az étel kicsit lehetne ízesebb, illetve vasárnap a reggelinék a kenyérféleség száraz és szikkadt volt. A kilátás és az elhelyezkedést kicsit kárpótolót. Még fogunk ide jönni.
2019. június 27.egyedül járt itt 35Nagy hőség, se egy ventilátor , a műanyag széken nincs párna az ember a sajåt izzadságában csúszkál. A legszebb mikor a pincérnő kevésli a 10 % borravalót és a visszajåróból is vesz le magának.
2017. október 23.családjával járt itt 35 A fürdőszobába, büdös volt mígnem észrevettünk a csap oldalán a barna szétkent dolgot, nem akarom tudni pontosan mi volt az. Itt mér rosszul indult minden, mert tisztaságba nem bíztunk. Nagyon jó a szálloda marketingje ahhoz képest amit nyújt. A barlang tényleg egyedi és csodálatos, ez kárpótolt a többi dologért.
Az internet használhatatlan volt. Az étel választék gyenge, de finom volt minden.
2017. június 12.a párjával járt itt 15 A szoba tele volt hangyával, a wc irgalmatlan büdös, a végére rájöttünk, hogy a szellőző le volt ragasztva. A svédasztalos vacsora 3 féle abból egy mákos tészta, rágós hűs, és ízetlen csirke comb. A hús leves langyos, ami nem csak ehetetlenné teszi de nyáron nagyon is veszélyes.
A étterembe a felszolgáló férfi mogorva, az egy dolog, hogy nem köszön előre , de más vissza se köszön. A folyósok koszosak, elhiszem, hogy retró szálloda de attól még tiszta lehetne, és ugyan annyiba kerülni normális ételt adni, mint hideg rágós ízetlent, A vendéglátásról fogalmuk sincs.
2017. április 25.barátokkal járt itt 55Nagyon kedves személyzet. Jó helyen van a szálloda. Minden könnyen megközelíthető Egerben. Ingyenes parkolás ! ( a mai világban ! )
keresve se találtunk volna hibát.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
A város gyönyörű, sok a látnivaló.
Jó wifi vétel, ami szintén ingyenes volt.
Tiszta, megfelelő ár-érték arány. Máskor is ellátogatunk ide.
Köszönjük:)
2017. április 25.a párjával járt itt 15 Miután lefoglaltuk a szállást rögtön levonták az összegét az idegenforgalmi adóval együtt a kártyámról, persze többet számlázva. Megérkeztünk 10 perc várakozás után a takarítónő segített nekünk, valahol háttérből hallottuk gondolom a főnök lehetett ahogy utasítva mondja mit csináljon velünk.
A szobánk ajtaján egy nagy rés tátongott ami celluxszal volt beragasztva, a hangok úgy jöttek be mint ha a folyosón lenne a szobánk. Távozáskor szintén nem találtunk senkit ebben a "szellem" szállódalában, de megtaláltuk a takarítónőt, gondoltuk elkérjük a számlát, hogy valóban rendezve volt minden és ezt nem utólag találják ki, meg elköszönünk, mert úgy neveltek. A takarítónő közölte számla nincs, ha kellet volna miért nem szóltunk előre. Mi van ? ? ? ? ? ? szólni kell a számláért ? Döbbenet az egész, sok szállodába jártam mér de ilyen és még ehhez hasonlót nem tapasztaltunk soha.
2016. november 1.családjával járt itt 15Kényelmetlen ágy. Másfél centis bogarak a szobába. Nem köszön a recepcios. Nagyon gyenge wellnes. Íezetlen ételek. Fogalmuk sincs mi a vendéglátás.
2016. augusztus 28.gyerekekkel járt itt 15Szüleim házassági évfordulóját ünnepeltük. A ételek ízetlenek., rágósak. Döbbenetesen rossz volt