2016. május 4.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
AZÚR, AZ ÚR! Az emlékek még bennem élnek, bár a hónapok gyorsan telnek. Párommal az új évet kezdtük itt, a szilveszter és az ó év gyötrelmeit pihentünk ki. Esett a hó mikor megérkeztünk, így a városban csak egy rövid sétát tettünk, de annál többet wellnesseztünk, és nagyon finomakat ettünk!
A személyzet kedves volt, kivétel az egyik pincér, amolyan kimért volt és régimódi de a legnagyobb baj vele az volt, hogy elfelejtett mosolyogni. Az ételek fenségesen néztek ki, oly annyira, hogy bele se mertem eleinte harapni. Persze mikor megkóstoltam a számban bomba robbant. Fogytam a négy nap alatt körülbelül plusz hét kilót. Aki a gasztronómia szerelmese, annak feltétlenül itt a helye, változatos és ízletes a hotel menüje. A wellness részleg lenyűgöző, az én kedvencem a meleg vizes medence volt, mert a nagy medence vize nekem kicsit hidegnek bizonyult. Maradjon beszámolóm végére a szoba. Nos egy kicsit ugyan kicsinek találtam, nagyobbra számítottam, főleg amikor a hotel monumentális méreteit megláttam, de mivel sok időt nem töltöttünk itt, így ez nem volt zavaró. A tisztasággal nem volt gondom. Összességében aki kikapcsolódásra és élményre vágyik azoknak jó szívvel ajánlom! Az idő amit itt töltöttünk nem volt sok, de párommal van egy mottónk "AZÚR AZ ÚR" így nyáron biztosan meglátogatjuk még és élvezzük a kényelmét.