2019. május 11.a párjával járt itt 35 Halászlét többször ettem már ebben az étteremben, az mindig nagyon finom, bőséges. A többi ételről, már nincs ilyen jó véleményem. A roston, készült süllő, olajos, ízetlen. Próbálkoztam a harcsa gyrossal, a sült krumpli olajos volt ,a hús száraz, az adag egy nőnek éppen elég. Legutóbb vaslapon sült harcsát(afrikai) ettem, párolt rizzsel.
A hal el volt sózva, jellegtelen ízű, egy kisebb tenyérnyi méretnél nem volt nagyobb az adag, a rizs fűszermentes, a húshoz is alig volt elég. A tálalás amatőr, semmi éttermi, kár , hogy nem fotóztam le. Az ételek ára, nincs összhangban a minőséggel. Csak a halászlé miatt tudom ajánlani ezt az éttermet.
2019. január 17.a párjával járt itt 55Gyönyörű környezetben, szép, tiszta, minden igényt kielégítő hely. Az ételek nagyon finomak, bőségesek, a felszolgálók nagyon kedvesek, figyelmesek.
A wellness szuper. Nagyon jól éreztük magunkat, nem először jártunk már itt, és még nagyon sokszor szeretnénk vendégeskedni ebben a szállodában.
2018. február 17.a párjával járt itt 55Egy kicsit tartottam a helytől, olyan retró érzésem volt az étteremmel kapcsolatban, de kellemesen kellet hogy csalódjak. A párommal tértünk be ebédelni, az már jó jel volt, hogy az étteremben sokan voltak. Én menüt ettem, férjem az étlapról választott. Az ételek ízlésesen voltak tálalva, bőséges adagot kaptunk, és nagyon finomak voltak. A felszolgáló nő is nagyon kedves volt. Mindenkinek ajánlom az éttermet.
2018. február 16.a párjával járt itt 15Fogas filét ettünk, a tálalás igénytelen, az ételek mennyisége kevés volt, gyakorlatilag éhesek maradtunk. Sajnálom, hogy nem fotóztam le az ételt.Soha többet nem megyünk ide, és másnak sem ajánlom.