2015. december 8.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Idesősebbik fiamnak volt a születésnapja , ennek keretében mentünk a Három tölgyfa étterembe, kedvesen fogadtak. Mindjárt készségesen szolgáltak ki fiataloktól az idősebb pincérig. Ételek nagyon finomak voltak, frissen kaptunk.Többször jártunk itt , és szeretjük ezt az éttermet. Melegen ajánlom, ha betévedtek :)
Vendéglő a Három Tölgyfához válasza
Köszönjük!Jöjjenek máskor is! :)
2015. december 15., SALLER MOLNÁR GYULA, tulajdonos
2015. november 8.a párjával járt itt 25 Épp a hétvégén voltunka Párommal ebédelni, de voltunk pont egy évvel ezelőtt akkor azt mondtam utoljára fogok menni. Mi is az oka ennek , egyik fő a kiszolgálás nem volt megfelelő, másik az ételek minősége sem felelt meg az előírásnak. Most mivel arra jártunk és gondoltunk tán azóta más szakács lehet a házban.
Sajnos tévedtünk, semmi nem változott, leves gyors levesből készült, sós volt, kocsistálat rendeltünk, az meg a húsok papírvastagságú volt és rágós volt, még a gordon blu húsa is vékony volt,benne lévő sajt, mintha szendvics sajtot tehettek bele, a köretek hidegek voltak, rizs meg száraz volt. Mivel nem volt étvágyunk. Ezért vártunk 40 percet? Csomagolva vittünk el, de benne kiszedték a citromot és a hús nem az volt. Tehát minősíthetetlen ételeket készítenek vendéglőben, csak azt nem értem hogy engedik meg a vendéglátó fogyasztó védelem.
2015. szeptember 14.a párjával járt itt 45 Többször jártunk a kedvesemmel és a Barátnőmmel. Semmi nem változott az étterem. Évek óta odajártunk , amikor Egerbe utaztunk,bőséges választék volt. Barátnőmmel rántott húst ettünk, egyik sertés másik csirkemellből készült, kívánságaink szerint nem vegyes köretet kértünk, hanem csak sült burgonyát.
Pincér szó nélkül teljesítette kérésünket. Leves bőséges volt, nagy levesestálban hoztak,úgy éreztünk , mintha otthon lennénk. Kedvesem kedvenc zúzapörköltjével is megvolt elégedve. Nem nagy darabokban készült , hanem apróban vágva. Javasolnám galuska legyen köretként és ez illene hozzá, de ezzel is megvolt elégedve. Menüben így tartalmas volt, főleg savanyúság is benne volt. Menü ára is megfelel. Ottani pincér is kedves volt. Szép vasárnapi ebéd volt.
2015. augusztus 9.a párjával járt itt 55Párommal itt jártunk Kecskeméten. Város nézés közben betévedtünk a Dióhéj Étterembe. Itt ebédeltünk, pincér kiválóan kiszolgált bennünket és figyelmes is volt. Igaz már a Menük elfogytak, de zóna ételekből ízlésünk szerint , finomak és frissek voltak. Helyileg is nagyon jó és romantikus hely. Melegen ajánlom ezt e helyet a turistáknak is. . . .
2015. augusztus 8.a párjával járt itt 45 Kedvesemmel augusztus elején voltunk 5 napot 4 éjszakára fél panziós ellátással és szállás megfelelő volt. Nagy kánikulában a légkondit is biztosítottak. Ellátás is megfelelő volt. Közelben megtalálható a Kecskeméti Strand is. Buszmegálló a szállás előtt is megtalálható. Így tudtunk sétálni a belvárosban és jók a közlekedés is .
Hotel dolgozói kedvesek. Melegen ajánlom a Sport Hotelt Minden korosztály számára.
2015. július 28., csoporttal járt itt 55 Arany Hotelben csak reggelivel szállásoltunk,igy nagyon jó ötletnek találtunk , hogy az Aranygaluska Éttermet közelben találtunk a társainkkal. 3 napot voltunka Pécsen , mind három napon ott ebédeltünk vagy vacsoráztunk. Bőséges ételek italok voltak és választható, minőségileg többféle menűk voltak.
Személyzet is készségesek, segítenek a választásban,kedvesek voltak hozzánk. Emiatt is hamaraban elértünk az úti célunkat. Nem kell várni a pincérekre. . Turistáknak melegen ajánlom.
2015. július 28., csoporttal járt itt 55 Csoportos kirándulást szerveztünk Pécsen. Szálláshelyünk Aranyhajó Hotel volt. Belvárosban van a szállás. Recepciós lányok és dolgozói maximális kiszolgálást tettek. Reggeli is bőséges volt. Nagy a tisztaság , kánikulában is biztosítottak ventilátort, szintén kellemes volt. Melegen ajánlom ezt a helyet , minden közel van és az árak megfelelő volt.
Sok a látnivaló. Turisztikai szempontból is kiválóhely. Maximálisan megvoltunk elégedve.
2015. június 28., csoporttal járt itt 55 Hétvégén túráztunk a barátainkkal a Dobogókőn , kellemes volt az időjárás. Szerencsénk volt kedvező időjárás miatt egésznap ott voltunk. délben a Báró Eötvös Loránd Turistaház éttermében ebédeltünk. Kedvesek voltak a személyzetek , még a WC -nél is nagy tisztaság volt. Ottani takaritók barátságos és szolgálatkészségesek.
Ebédet hamar meghozták , amit rendeltünk. Az árak is átlagosak. Ebéd is finom volt, ráadásul kis adagot is lehet kapni a bográcsos ételekből. Jövőben télen fogunk menni. Melegen ajánlom ezt a helyet.
2015. június 24.a párjával járt itt 25Gyakran jártunk a Barátainkkal és a kedvesemmel ebben az étteremben, de az utóbbi időben másfél-két órákat ültünk ott . Annak az oka , hogy lassú a kiszolgálás és a kifizetésre is 15 percet kellett várnunk mire hozzák a számlát. Holott kevés vendég is volt. Ételek finomak , de többi étteremhez összehasonlítva ez az étterem a legdrágább.
2015. június 24.gyerekekkel járt itt 25 Családommal voltunk 3 napra a hétvégeken. Helyszín szép , csak a szolgáltatás akadozott. Fogadáskor sokat kellett várni a recepción. Szállásnál két helyen nem volt szúnyogháló, emiatt zárt ablakban aludtunk, a bogarak miatt. Félpanziót kértünk , Vadmacska étteremnek nem lett beszólva és úgy kaptunk vacsorát mint a templom egere.
Reggelinél meg nem megfelelő volt a svédasztal, ételek minősége. Külföldieknek másképpen szolgáltak ki. A Gébári tónál az éjszaka nem volt világítás, Mobiltelefon világítással mentünk át a Thermál fürdőhöz. Ami tetszett a tájak és a környék.