Anna93

Anna93 adatlapja

5Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Ínyenc  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Burger-imádó  •  Édesszájú  •  Csokoholista  •  Tésztakedvelő  •  Nagyétkű  •  Aktívan pihenő  •  Mindenevő
Regisztráció2024.02.12
Utoljára itt2024.07.06

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2024. június 22.egyedül járt itt
Az első benyomásom amikor beléptem, az volt hogy "WoW", nagyon szép, rendezett, tiszta étterem. Az eladó lányok nagyon kedvesek, vidámak, és gyorsak voltak. A bolongnese pizza nagyon finom volt, vékony tészta, bőséges feltét, érződött hogy nem mű paradicsommal készült. Az étteremben nagyon tetszett az akvárium a halakkal.
Kiváló 2024. március 19.barátokkal járt itt
Régóta tervben volt, hogy kipróbáljuk, és nem bántuk meg. A kiszolgálás nagyon kedves, profi volt. Az ételek frissek, és finomak voltak, laktató adagok (erre nem is számítottam)
A kiszolgálás gyors, de a másfél óra így is hamar elrepült. Szép, tiszta étterem, ár-érték arányban, szerintem pont jó, éttermi hangulat, de megfizethető áron (van az utcában drágább étterem is.
Felhasználó fényképei:
Egyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - Egyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - Egyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - Egyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest - Egyszarvú Unicorn Bistro & More Budapest -
Még több kép (2 db) >>
2024. február 12.barátokkal járt itt
Többször jártunk már itt, az ételek finomak és frissek. Az ételt kioskon keresztül is meg lehet rendelni, így lerövidült a várakozási idő.

Hangulatos, tiszta étterem, elérhető áron.
Felhasználó fényképei:
Vapiano Étterem - WestEnd City Center Budapest - Vapiano Étterem - WestEnd City Center Budapest - Vapiano Étterem - WestEnd City Center Budapest - Vapiano Étterem - WestEnd City Center Budapest -
Még több kép (1 db) >>