2024. június 22.egyedül járt itt 55 Az első benyomásom amikor beléptem, az volt hogy "WoW", nagyon szép, rendezett, tiszta étterem. Az eladó lányok nagyon kedvesek, vidámak, és gyorsak voltak. A bolongnese pizza nagyon finom volt, vékony tészta, bőséges feltét, érződött hogy nem mű paradicsommal készült. Az étteremben nagyon tetszett az akvárium a halakkal.
Van egy hangulata, nekem nagyon tetszett, biztos megyek még, és nem csak beszaladok. :)
2024. március 20.családjával járt itt 55Távol a városi zajoktól, csendes, az állatok szépek, jól vannak tartva, nem túl nagy, de jól körbe lehet nézni, kellemes kikapcsolódás, általában nincs nagy tömeg. Ez nagyon tetszett benne.
Az állatkert területén van büfé is, nagy adagokat adnak, és finom is.
2024. március 20.barátokkal járt itt 45Többször is voltunk itt, ha az ember kínai kajára vágyik a környéken, akkor tökéletes, nagy adagok, szokásos "kínai" ízekkel. Frissek az ételek, a kiszolgálás kedves.
2024. március 19.barátokkal járt itt 55Régóta tervben volt, hogy kipróbáljuk, és nem bántuk meg. A kiszolgálás nagyon kedves, profi volt. Az ételek frissek, és finomak voltak, laktató adagok (erre nem is számítottam)
A kiszolgálás gyors, de a másfél óra így is hamar elrepült.
Szép, tiszta étterem, ár-érték arányban, szerintem pont jó, éttermi hangulat, de megfizethető áron (van az utcában drágább étterem is. )
Biztosan visszamegyünk még :)
2024. február 12.barátokkal járt itt 45Többször jártunk már itt, az ételek finomak és frissek. Az ételt kioskon keresztül is meg lehet rendelni, így lerövidült a várakozási idő.
Hangulatos, tiszta étterem, elérhető áron.