2017. augusztus 16.családjával járt itt 55Halászlé és sztrapacska! -A legjobb ételeik szerintem.
Rendszeresen eszünk ott, főleg ha halat, halászlét ennénk!
Mindig kedvesek figyelmesek, nagyon finom és tisztességes adagokat adnak. Rajtam bizony többször kifogott a kis adag halászlé és a sztrapacska.
Talán az egyetlen hátránya, hogy ha szombat/vasárnap ebédre érkezünk, mindig várni kell. (Persze ha asztalt foglal az ember, ez elkerülhető :D )
2014. június 3.gyerekekkel járt itt 55Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a csodás szállodát. Sajátos hangulata nekem nagyon tetszett. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Amolyan igazi családias hely, otthon éreztem magam. Nagyon jó helyen fekszik, nem lehet eltéveszteni, bár meg kell hagyni a bejáratot jól elrejtették. :) Kétszer körbejártuk az épületet, mire megtaláltuk. A vacsora kicsit limitált kínálatú volt, de ugyanakkor nagyon ízletes.
2014. június 3.gyerekekkel járt itt 35 Egész családdal ültünk be egy szombat este vacsorázni. Előre lefoglaltuk az asztalt, hiszen sokan voltunk. Mikor megérkeztünk bekísértek egy különterembe, hogy ott lesz az asztalunk. Még az italainkat se választottuk ki, szóltak, hogy elnézést de mégsem az a miénk, összekeverték. . . Persze előfordul.
A főétel elkészültéig kicsit sokat kellett várni, persze ez sem meglepő, hisz rengetegen voltak, de azért szólhattak volna. Miután megettük a főételt, meg sem kérdezték, hogy kérünk-e desszertet, kávét egyebet. Az ételek egyébként finomak voltak, ízletesek, ez nem vitás, de azért az árért magasabb színvonalú kiszolgálást vártam volna. Olyan érzésem volt, mintha ott sem lettünk volna. Maga az étterem nagyon hangulatos, és szép helyen van, talán ha nem egy ilyen zsúfolt napon fogjuk ki más véleménnyel térünk haza.
2014. június 1.a párjával járt itt 55 Évfordulónkat ünnepeltük meg a Tapó étteremben. Hallottunk már róla, gondoltuk kipróbáljuk. Nagy meglepetés volt, mikor előételt hoztak ki, pedig nem is kértünk, és nem is akármilyet az a kis mangalicazsír egy kis pirítóssal "mesefinom" volt. Azonban az ételek minősége még meglepőbb volt. Ilyen finomat ritkán kapni.
Ráadásul azok az adagok. . . Maga a desszert akkora adag volt, hogy főételnek beillett volna. Javaslom annak aki arra jár, hogy a főételből kis adagot kérjen, különben nem fog beleférni a desszert. Pedig sem a desszertet, sem az előételt nem érdemes kihagyni. A kiszolgálással sem volt gond, bár kicsit kényelmes tempóban, de nem lassan, és maximálisan kedvesen ment minden. Aki szeret jókat enni, szereti a vadételeket, erdei gombákat mindenképp látogasson el oda!
2014. június 1.a párjával járt itt 55 Legutóbb januárban tölthettünk el néhány igen kellemes napot a szállodában a Pihentető hétköznapok csomag keretein belül. Már korábban is pihentünk itt, érdemes visszatérni. A szoba kényelmes volt, minden tiszta, rendezett. A wellness részleg tökéletesen alkalmas a kikapcsolódásra. A személyzet kedvessége csodálatra méltó!
A legkiemelkedőbb azonban számomra az éttermük. Ízletes ételeket készítenek, nagy választékban, minden igényt kielégítően. Mindig van vegetáriánus fogás, valami klasszikus étel, frissen a vendég előtt is sütnek egy-két féle húst vagy halat. Kellőképpen főszeres, nem hiányzik belőle semmi. Elismerésem a konyhai személyzetnek. Mindenkinek tudom ajánlani, aki úgy gondolja, hogy megérdemel egy kis kényeztetést!