2019. október 3.a párjával járt itt 45 A Hélios Hotel Anna épületében kértünk szobát, mivel ez az épületszárny légkondicionált szobákkal rendelkezik és van liftje. A szoba két személy részére elég tágas, kényelmes. A szoba és a hotel tisztaságával nem volt gond, a fürdőszoba hajszárítóval és tisztálkodószerekkel felszerelt, bár a bekészített fürdőköpenyekből lehetett volna kisebb méretű is.
Parkra néző szobát kértünk, nekünk tetszett a kilátás, a parkban lévő medencékre is egy kis rálátás nyílt. Egyetlen probléma az erkély állapota, mely felújításra szorulna és kicserélhetnék az erkélyen lévő asztalt, székeket, ruhaszárítót is. A büféasztalos étkezésnél bő és finom volt a választék. Tehát a hotel szolgáltatásaival nagyon elégedettek voltunk, a személyzet segítőkész, kedves volt. Nekünk nagyon tetszett, hogy saját termálvizes és strand medencéje van, szép, rendezett a parkja. Ha lehetőségünk lesz rá, még visszamegyünk! :)
2015. július 21.családjával járt itt 55 Kedves hölgy fogadott bennünket, aki bármikor elérhető volt ottlétünk alatt. Földszinti apartmanlakásban voltunk, ahol kellemes hűvös volt a kinti kánikulával szemben, pedig még a klíma sem volt bekacsolva! Fiam rögtön felcsatlakozott a wifi-re és megjegyezte, bárcsak otthon is ilyen gyors lenne!
A lakásban minden szükséges holmi be volt készítve (konyhai kéztörlő, szivacs, mosogatószer, folyékonyszappan, stb. ), frissen húzott ágynemű, törölközők. Autónkkal a rendezett, virágos, zárt udvaron tudtunk parkolni. Pékség, zöldséges, hentes, élelmiszerüzlet az épület utcai frontján van, pici sétával elérhető. A város rendezett, nagyon szép központjához, gyógyfürdőjéhez, csárdához, cukrászdához néhány perces sétával el lehet jutni. Mi nagyon elégedetten távoztunk! Igaz az útépítés kicsit lassúvá tette a Mórahalom Szeged közti utazást, de örültünk, hogy fejlődik a térség!
2015. április 8., kollégákkal járt itt 55 Kollégákkal jártam több alkalommal is a Csülök csárdában, ahonnan mindig úgy távoztunk, hogy a legközelebb is ezt a csárdát fogjuk választani. Mind az ételekkel, mind a kiszolgálással nagyon elégedettek voltunk. Az ételek ízletesek, a pincérek figyelmesek, minden apró jelzést észrevettek és magas szinvonalon szolgáltak ki.
Az étteremnek sajátságos hangulatot ad a Bazilika közelsége, szép időben mindenkinek a teraszt ajánlom, de a belső helységet is nagyon barátságosan alakították ki.
2014. augusztus 26.gyerekekkel járt itt 45 A főszezon előtt töltöttünk itt 5 éjszakát, kuponos foglalással. A családnak nagyon tetszett! Az apartman tiszta, hangulatát meghatározta a fából készült mennyezet, a fabútorok. A teraszon fehér műanyag asztal, igaz csak két székkel. A konyharész alapfelszereltségű, 4 személyre elegendő étkészlettel.
Mi asztalterítőt is vittünk, ajánlom másnak is. A kemping árnyas, hatalmas fákkal, a sátorhelyek sövényekkel vannak elválasztva. Kitűnő hely volt focihoz, tollasozáshoz. Északi part, így itt mélyebb a víz, a nádasból stég vezet ki a nyílt vízre, többen horgásztak is. A saját strandrésze nem nagy, kavicsos. A strand melletti büfénél kerékpárkölcsönzésre is lehetőség van, kedvezményesen vettük igénybe, mivel a kuponhoz árengedmény is tartozott. A kölcsönkerékpárokkal bejártuk a környéket (kilátók, szomszéd községek), nagyon jól bírták a strapát. Az apartmanok melletti, jelenleg nem működő étterem teraszán ping-pong asztalt is felállítottak. Az élelmiszerbolt sétálva kb. 20 perc - mivel vissza kell menni a főbejárathoz, a hátsó kapu zárva van. Hetente több alkalommal, reggelente péksüteményt árulnak egy mozgóboltból, hangjelzéssel járja körbe a kempinget. A település központját, a hajókikötőt autóval érdemes felkeresni, elég távol van, itt van egy szép, kiépített, homokos, fizetős strand is.
2014. augusztus 26.a párjával járt itt 45 Augusztusban töltöttünk itt néhány napot. Kellemes, nyugodt hotel. Külső úszómedencéje fedett, ill. nyitható, a medencék elhelyezése jó, sok szabad hely marad a napozásra, pihenésre. Kialakítottak egy játszósarkot hintával, csúszdával, homokozóval a gyermekek részére. Nem láttam, hogy írták volna a honlapon, de az épületben lift is működik.
A szobákból az aulát/étkezőt elkerülve is át lehet jutni a wellness részlegbe, a külső medencékhez. Meglepődve és örömmel láttuk, hogy a standard szobában egy kis konyhapult is van (mosogató, rezsó, néhány edény) a hűtőgépen kívül. A személyzet segítőkész, jól informált a környék látnivalóiról. Fürdőköpeny kérhető! A hajszárítót hiányoltam az öltözőkből ill. a szobából. Ha én lennék a tulajdonos intézkednék, hogy legyen aki a mostaninál gyakrabban rendezgetné a növényeket (gazolna, füvetnyírna) és nem csak az udvarban, hanem a hotel, a parkoló és a közút közötti részeken is, és nem hagynám a pizzás dobozokat egy napig sem az udvari szemeteskuka mellett. . . :)
Szerencsésnek tartanám, ha végig zárt kerítés lenne, a szomszédban épülő üzemcsarnok felé is, a vendégeknek és az ott dolgozóknak egyaránt zavaró lehet az a néhány méter ahol "átlátunk" egymásra. A hotel mellett egyébként hatalmas őspark is található, kellemes sétálóhely. A főút mellett lévő élelmiszerbolt, kisebb étterem gyalogosan kb. 15 perc.
2013. június 5.gyerekekkel járt itt 55 2012. június második felében, egy 3 éjszakás szezon előtti akciót kihasználva érkeztünk a szállásra. Sikerült az első kánikulai napokat kifognunk, így jól esett megérkeznünk a hűvös apartmanba, a falhűtés nagyon jól jött ezekben a napokban! Az egy légterű (háló-étkező-konyha), modern bútorokkal berendezett apartman-szoba kényelmes, elég tágas volt három fős családunknak.
A konyharész jól felszerelt (4 főre étkészlet, evőeszközök, edények), a zuhanyzós fürdőszobával is meg voltunk elégedve (törölközők, felmosó, stb. ). A szobához tartozó teraszról kilátás nyílt a Balatonra (valamint a főépület és a part közötti négylakásos épületekre, rendezett parkra). A szálláshoz tartozó partszakasz tiszta volt, napozóágyakkal, zuhanyzóval ellátott. A strandolók és a kikötőt használók nem zavarták egymást, jó volt gyönyörködni a vitorlásokban! Autónk a mélygarázsban hűsölt, ahonnan lifttel is feljuthattunk az emeletünkre, ha nem akartunk lépcsőzni. Sajnos a parton lévő medencét nem tudtuk kipróbálni karbantartás miatt. A modern, vízzel ellátott grillező/bográcsozó helyek kialakítása éppen befejező fázisához érkezett ottlétünkkor. A recepciósok kedvesek, segítőkészek voltak. A biztonsági őr jelenléte nem volt zavaró sem a parkban, sem a parton. Gyalogosan kb. 15-20 perc alatt elértük a központot (cukrászda, szupermarket, vasútállomás, butikok, büfék, lellei kikötő).