2021. október 23., kollégákkal járt itt 25 Nyáron jól éreztük magunkat a szülinapi összejövetelemen, ezért a volt kollégáimnak is szerveztem egy találkozót vacsorával egybekötve. Nagyon lebőgtem a volt kollégáim előtt, mert nem voltak frissek az ételek, A rántotthal száraz volt, látszott rajta, hogy előző napi lehetett.
A halászlében nem volt hal, és reklamációnkra délután ötkor közölték, hogy tudnak róla. Mikor a kolléganőm a főnököt kérte nem tudták adni, de fél óra múlva volt hal a levesben. Nem volt már olyan, mint nyáron volt. Nem megyünk ide többé.
2021. augusztus 31.gyerekekkel járt itt 45 Tavaly is itt nyaraltunk. Ismét jól éreztük magunkat, bár az idő kicsit mostoha volt hozzánk. Elkészült a beltéri medence is, mely mindig tiszta vízzel várt minket. A vegán ételemet is remekül megoldották ismét. Svédasztalos reggeli várta az unokáimat, nekem pedig kedvemrevalót készítettek a diétámhoz képest.
Kirándulóhelyek is vannak a közelben, sőt a fogadóhoz tartozik egy állatfarm is, melyet minden nap örömmel látogattunk meg gyönyörködve az állatokban. A Jakuzzi is mindig üzembe volt helyezve, sőt szauna, pingpong, csocsó is szórakoztatta unokáimat. Reményeim szerint jövőre is visszatérünk.
2020. szeptember 11.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Itt jártunk 2020. 08. 24-től 28-ig. Remekül éreztük magunkat. Hárman öt napot töltöttünk ott. Udvarias, segítőkész személyzet, svédasztalos reggeli és vacsora, nekem még a vegán ( hús és egyéb állati mentes ) étkezésemet is első osztályúan megoldották.
Unokáim sokat úsztak a medencékben melyek vízcseréje állandóan megoldott volt, olyan jól érezték magukat, alig lehetett más programokat szervezni emiatt. Pezsgőfürdő minden nap, tisztára súrolt medencével, tiszta vízzel. Hatalmas állatfarmot is tartanak, melyeket minden nap végigjártunk. Lovak, bárányok, kecskék, póniló, malacok ( kicsik is ) tehenek, halastavak halakkal. . . Kocsikázni is vittek minket a közeli erdőn és a helyi falun keresztül. Lovaglási lehetőség is volt, de azt unokáim nem vették igénybe. Szuper jól éreztük magunkat. Reméljük, hogy jövőre is visszatérhetünk. :-)
2019. július 8.gyerekekkel járt itt 55 Két unokámmal voltunk 5 napig hárman. Minden kényelmünk meg volt. Remek volt az ellátás a gyerekeknek, válogathattak kedvükre az ételek között. Sajnos a vegán konyhára nincsenek annyira felkészülve, kicsit szegényes volt a választék, noha előre jeleztem, hogy vegán vagyok, vagyis nem eszem semmilyen állatit.
A személyzet nagyon készséges és udvarias volt. A gyerekek szívesen visszatérnének oda jövőre is, én is ha a vegán kaja - amelynek hívei egyre jobban sokasodnak - meg lenne oldva.
2019. március 28.barátokkal járt itt 35 Az árához képest többet vártunk volna. Fűtés nem mindig volt, noha március elején még hűvösek voltak a nappalok és az éjszakák. A beígért wifi nem működött a szobánkban, a TV műsor is nézés közben hirtelen átprogramozta magát anélkül, hogy hozzá nyúltunk volna, így az érdekes film befejezetlen maradt.
Hideg víz folyt a csapból, ha zuhanyozni akartunk, mintegy 10-15 percig folyatni kellett a vizet, ami óriási pénz pazarlás, ahelyett, hogy egy keringető szivattyút beszereltek volna. A kaja bőséges és ízletes volt, a személyzet készséges, igaz, mi vacsoraidő kezdetére mentünk minden nap. A szobánkban egy pecsétes szőnyeg éktelenkedett. A jakuzzi és az úszómedence nagyon kellemes volt.
2018. november 10.barátokkal járt itt 15 Mikor megérkeztünk meglepetve tapasztaltuk, hogy milyen kopott bútorok vannak a szobánkban. Hideg volt a szoba, fáztunk. Másnap ugyan befűtöttek amikor szóltunk. A reggeli pocsék volt. Régi, száradt, többször is feltálalt sonka árulkodott a minőségről. Büféreggeli volt svédasztal helyett, a bögre koszos volt, amibe a cappuccinot kértük, így elmosogattattam még egyszer a bögrét.
A cappuccinoért 500. - forintot akart darabonként kérni a konyhai dolgozó, ami minden valamirevaló vendéglátóhelyen ingyen jár a reggelihez, ráadásul a közeli péknél 150. - Ft. a cappuccino. Messze volt a vacsora a Varjú étteremben, ami kb 3 km-re volt a szálláshelyünktől. Függöny helyett sötétítő volt az ablakon, mely sötétté tette a szobát, mikor megpróbáltuk elhúzni, hogy világos legyen, leomlott az egész. Hűtő nem volt csak a folyosón, mely nem volt beüzemelve, és nem is tettük volna oda, bárki kedvére az élelmiszert. Még egyszer nem mennék erre a szállásra és nem ajánlanám senkinek.
2018. június 25.gyerekekkel járt itt 35 Összességében jól éreztük magunkat. A személyzet kedvessége és segítőkészsége igazán kiváló. Különösen kedves, figyelmes, segítőkész, udvarias volt Nikoletta nevű alkalmazott, akinek külön hálásak vagyunk a kölcsönadott ventillátorért, ugyanis az összes szoba tetőtéri volt, a klíma üzemeltetése éjszakánként 2.
000. - Ft. lett volna, ami ha átvetítjük egy háztartásra havi szinten ugye 60. 000. - Ft. lenne. Ha 1. 000. - Ft/éjszaka az ára, akkor is bőségesen megtérülne a fogyasztott áram. Rettentően meleg volt a szobánk, mert a kinti hőmérséklet 30 fok felett volt, és a ventillátor is csak kicsit enyhített a kellemetlen melegen. Utolsó éjszaka már aludni sem tudtunk emiatt. A szakácsok ügyesek voltak, bőséges volt a reggeli, nem is tudtuk megenni az asztalra tett finomságoknak csak egészen kis hányadát. Vacsorára nem kértük a második szelet húst kihozni, mert ezzel az egy szelettel is bőségesen jól laktunk. Három fogásos volt a vacsora. Sajnos a legyek kellemetlenkedtek, és mindenre rászálltak. Jó lett volna egy légyírtó. A szobánk nagyon kicsi volt, és be lett téve még egy pótágy is a harmadik személynek, ami miatt a szobai közlekedés szinte lehetetlenné vált. A konyhai húsklopfolás erősen felhallatszott órákon keresztül. Kellemesen érintett, hogy az ebédet elhozták nekünk az élményfürdőbe, nem kellett onnan hazamennünk ebédelni. Az élményfürdő valóban nagy élmény volt. Ott minden korosztály megtalálja a magának kellemes medencét. Volt ott kültéri, beltéri, gyógymedence, gyerek medence, úszómedence, jakuzzi, csúszda, hidegvíz, melegvíz, közepesen meleg víz. . . Egyszóval összességében jól éreztük magunkat.
2018. május 3.barátokkal járt itt 55 Szép és kellemes, csendes helyen udvarias, segítőkész személyzettel remek kikapcsolódás. Sok tündéri kisgyerek színesítette napjainkat. Főleg gyerekszeretőeknek ajánlom ezt a helyet. Nagyon finom és bőséges magyaros ételeket ettünk vacsorára, a reggeli is nagyon bőséges választékkal volt elérhető.
Az 5 nap, 4 éjszaka - amit ott töltöttünk - kellemes emlékekkel tölt el minket.
2018. április 4.barátokkal járt itt 45 Március 19-től 23-ig voltunk Pintér Tanyán. Jól éreztük magunkat. Kedvesen fogadtak minket, autóval be is szállítottak a busz állomástól a 3 km-re lévő panzióba. Az ellátás jó volt és elegendő. Kedves volt a személyzet is és segítőkész. Jól éreztük magunkat. Nagyokat sétáltunk, gyönyörű természeti csodákra leltünk, őzikék, hatalmas fenyőerdő mindenhol.
A szobánk egyszerű bútorokkal volt berendezve, de tisztaság volt. Bekukkantottunk más szobákba is, és elhatároztam, hogy a kerek évfordulómat a szintén kerek évfordulós sógornőmmel ott szeretnénk ünnepelni jövőre. Az uszodában kicsit hideg volt, de tiszta volt a víz a medencében is és a jakuzziban is, bár hideg volt a víz is. Összességében jó benyomásokkal jöttünk el erről a helyről.
2017. október 10.barátokkal járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Varjú Fogadó csak a vacsorázóhelyünk volt tapolcai üdülésünk során. [Moderálva - a szerk. ] A vacsorázóhely másfél kilométerre volt a szálláshelyünktől a Varjú Fogadó. Első este két szelet rántotthúst kaptunk rizzsel, mely össze volt ragadva, látszott rajta a többszöri melegítés. Se díszítés, se savanyúság, se leves, se desszert.
Az asztalokon csak a fogadó nevével ellátott tányér alátét volt, abrosz nem. Második naptól már volt leves is, de savanyúság, desszert mindig hiányzott. A rizs viszont ugyanolyan összeragadt volt, négy este vacsoráztunk ott,és ebből három estén át rizs volt a köret. A vegyesköret ajánlatnál is csak rizs volt a tányéron a hús mellett.