2016. június 13.barátokkal járt itt 45 Igal a gyógyfürdők között igazán kellemes kikapcsolódási hely. A medencék szépek, az árak elfogadhatóak. Mi hétköznap voltunk,
így nem voltak sokan, csak hozzánk hasonlóan nyugdíjasok és németek. A panzió annak ellenére, hogy kicsik a szobák, kényelmes és tiszta. A választék megfelelő volt.
A szolgáltatásokkal is meg
voltunk elégedve/ üdvözlő ital, kedvezményes belépő, masszázs kupon/Tudjuk másoknak is ajánlani, máskor is visszajövünk.
2016. június 13.a párjával járt itt 25 A Hotel a főtéren, kissé messze található a Várfürdőtől. Az épület számomra
kissé régies, mondhatnám lelakottnak tűnt, bár maga a szoba kényelme és tisztasága hibátlan volt. A személyzet kedves, segítőkész, gondolom az nem
az ő hibájuk, hogy a szállodában nem voltunk összesen 10-en vendégek, így
a meghirdetett svédasztal helyett csak a felajánlott ételekből lehetett
választani.
Szolgáltatásokról nemigen lehet beszélni, mert az eddigi tapasztalatink alapján más szállodákban kaptunk:köszöntőitalt,kedvezményes
fürdő belépőt, masszázs kupont, stb. -szintén ezen az árkategórián belül. A fentieket tekintve csalódott voltam, úgy gondolom mivel előszezon volt,
nagyon kevés vendéggel, nagy konkurenciával, nagyobb figyelmet kellene helyezni a szolgáltatásokra. Természetesen Gyula városa és a fürdő kárpótolt minket.