2016. július 29.a párjával járt itt 25 Sokkal, de sokkal többet vártam a hoteltől. Mivel nagyon sokszor szálltunk már meg 3*-os szállodában, van viszonyítási alapom. A legjobb az egész hotelben az elhelyezkedése volt. A szoba pici, de tiszta, ha nincs szekrény, fogalmam sincs, hová tesszük a bőröndöt. Nincs a hotelnek parkolója (habár azt az infót kaptuk, hogy 800 Ft/nap áron, tudunk parkolni a távolabbi parkolójukban.
A reggelinél elég szegényes volt a felhozatal, de bőséges. A vacsora kritikán aluli, mini adagok, rágós húsok. . . Tulajdonképpen vendég alig volt, s utólag ezen nem is csodálkozom. Sokkal de sokkal többet ki lehetne hozni ebből a hotelből, hiszen a centrumban van. Ismerősök készülnek Gyulára szeptemberben, sajnos nem fogom Nekik ajánlani. Elég rossz szájízzel jöttünk el a hotelből, szerencse, hogy nagyon jó volt az idő, tudtunk strandolni, kirándulni, így mindezek próbálják feledtetni a szállás körüli rossz élményeinket.