2013. október 22.gyerekekkel járt itt 25 A családommal a Standard apartmanban voltunk elszállásolva. Megérkezésünk csodálkozva fogadták, hogy 1 éves kisfiunkkal jöttünk (telefonon egyeztetve volt). A kisfiam sétált volna, de a rengeteg lépcső és küszöb miatt állandóan elesett. A szobában pont szemmagasságban lévő tévét majdnem magára rántotta.
Az ágy felett lévő 3-om ablakot nem lehetett besötétíteni így a délutáni alvásáról lemondhattunk. A fürdőszobában lévő hidro masszázs zuhany igazából egy sima zuhany volt. . . A telefonon elmesélt rengeteg játékból egy babát találtunk, a képeken látott gyönyörű füves udvarnak pedig nyoma se volt. A foglalásban szerepő kuponok közül csak kettőt kaptunk meg (szóban jeleztük a hiányt, de nem történt semmi) a mini notebook használatát pedig fel se ajánlották. Az apartman előtti ingyenes parkolás szintén nem volt megoldható. . . Nem ilyen élményekre vágytunk, összességében csalódás volt ez a három nap.