2017. április 8.gyerekekkel járt itt 15 Az épület messziről bizalomgerjesztő a felületes szemlélő számára. Közelebb érve már gyanút foghat aki eszreveszi a lehullott jarólapokat es a napszítta ajanló ètlapot a kapun. Belépve enyhe doh szag csapja meg a Bory várból érkező kellemesen fáradt, éhes látogató orrát.
Nagy nehezen kijön a barátságtalan mogorva és ápolatlanság szagfelhőt magaután húzó pincér, slicc tövig lenthagyva. . . Ha nem látom saját szememmel, nem hiszem el! Ezek utan már csak abban keresheti a megszeppent vendég a kárpótlàst, hogy finomat eszik. Sajnos nincs happy end. . . Az ételre iszonyú sokat kell várnia, gyenge színvinalú felszolgálás, állott húsok és ízetlen köret. Mindez borzalmas magas áron. Nehéz ezt az egész igénytelenséget szavakba önteni. . . (Ha hasmenésem lesz, megyek a NÉBIH-hez) Aki nem hiszi, járjon utána. E sorokat egy másik étteremből írom, ami viszont nagyon király. Ide kellett volna jönnünk elsőre.